ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Έχουμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε στον προορισμό μας"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ τόνισε πως οι κόκκινοι διάβολοι έχουν αρκετό δρόμο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 την Άρσεναλ, υπό το βλέμμα του Ραλφ Ράνγκνικ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 801 γκολ στην καριέρα του σκοράροντας δύο φορές απέναντι στους κανονιέρηδες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με ανάρτησή του στο Instagram αμέσως μετά τη νίκη των κόκκινων διαβόλων ανέφερε πως χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει, καθώς η ομάδα του έχει αρκετό δρόμο ακόμη, για να πετύχει αυτά που θέλει.

"Τα μυαλά μας είναι εστιασμένα στο επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Η σημερινή νίκη ήταν σημαντική για να μας βάλει ξανά στον δρόμο, αλλά υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, έδειξαν εξαιρετικό πνεύμα απόψε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς" σχολίασε συγκεκριμένα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ