PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-2: Νίκη με 800άρη Ρονάλντο και την αύρα του Ράνγκνικ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ με τον Σάντσο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ με τον Σάντσο © 2021 DAVE THOMPSON/ AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 την Άρσεναλ, υπό το βλέμμα του Ραλφ Ράνγκνικ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 801 γκολ στην καριέρα του, με τα δύο που σημείωσε κόντρα στους Λονδρέζους. Ο Σμιθ Ρόου άνοιξε το σκορ, ο Φερνάντες απάντησε για τους γηπεδούχους, με τον Έντεγκαρντ να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2 για την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ για τη 14η αγωνιστική της Premier League, με τους κόκκινους διαβόλους να επικρατούν με 3-2, χάρη στα δύο γκολ του Ρονάλντο που έφτασε το 801 γκολ στην καριέρα του και ένα του Μπρούνο Φερνάντες, με την Άρσεναλ να ανοίγει το σκορ με τον Σμιθ Ρόου, στο 13' και τον Έντεγκαρντ να ισοφαρίζει στο 54ο λεπτό.

Οι Λονδρέζοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13ο λεπτό σε μια περίεργη φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Άρσεναλ, ο Φρεντ χτύπησε άθελά του τον Ντε Χέα, με τον Ισπανό κίπερ να πέφτει κάτω. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σμιθ Ρόου έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ ο Ντε Χέα ήταν ακόμα πεσμένος. Ο Άτκινσον σφύριξε την ώρα που ο Σμιθ Ρόου σούταρε, επομένως το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 44' με τον Μπρούνο Φερνάντες. Έπειτα από όμορφη ανάπτυξη από τους παίκτες του Κάρικ, ο Σάντσο έκανε την προσποίηση και την παράλληλη μπαλιά στον Φρεντ προς τη μικρή περιοχή, αυτός έδωσε δίπλα του στον Φερνάντες και εκείνος με τη μια νίκησε τον Ράμσντεϊλ.

Οι κόκκινοι διάβολοι έφεραν τούμπα το ματς στο 52ο λεπτό. Ο Ράσφορντ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ρονάλντο από κοντά έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ.

Η Άρσεναλ απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα δύο λεπτά μετά. Οι παίκτες του Αρτέτα αναπτύχθηκαν και αυτή από τα δεξιά, ο Μαρτινέλι έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Έντεγκαρντ έκανε το σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, αλλά να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ντε Χέα.

Στο 70ο λεπτό ο Έντεγκαρντ μάρκαρε αντικανονικά τον Φρεντ μέσα στην περιοχή, με τον Άτκινσον να καταλογίζει την παράβαση, αφού είδε τη φάση στο VAR. Ο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση και την έστειλε ψηλά στο κέντρο της εστίας με τον Ράμσντεϊλ να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό. Ο Μαρτινέλι εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Γουάιτ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, με τον Ράσφορντ να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την εστία.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, ωστόσο απειλούσε την εστία του Ράμσντεϊλ κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή. Μετά το 30ο λεπτό, οι παίκτες του Κάρικ αύξησαν την πίεσή τους και ανταμείφθηκαν με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, το οποίο προηγήθηκε από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Και πάλι η Άρσεναλ, όπως και στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με στημένη φάση. Ο Γκάμπριελ έστειλε την μπάλα με την πλάτη προς την εστία με τον Ντε Χέα να απομακρύνει με ενστικτώδη επέμβαση.

Ο Ρονάλντο προειδοποίησε στο 48', με όμορφη ενέργεια αφού απέφυγε με ωραία προσποίηση τον Πάρτι, με τον Ράμσντεϊλ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Μετά το 3-2 η Άρσεναλ είχε τρεις τελικές στην εστία με τους Τομιγιάσου, Ομπαμεγιάνγκ και Σακά, ωστόσο και οι τρεις νικήθηκαν από τον Ντε Χέα, με αποτέλεσμα να παραμένει το τελικό σκορ, μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ η Άρσεναλ έχει 23.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλό, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Φερνάντες, Ράσφορντ, Σάντσο, Ρονάλντο.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Ελνένι, Πάρτι, Μαρτινέλι, Έντεγκαρντ, Σμιθ Ρόου, Ομπαμεγιάνγκ.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1

Λιντς - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Έβερτον - Λίβερπουλ 1-4

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 1-1

Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-2

Τότεναμ - Μπρέντφορντ 2-0

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ