ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Δεν μετάνιωσα για το γκολ στη Σπόρτινγκ"!

Ρονάλντο: "Δεν μετάνιωσα για το γκολ στη Σπόρτινγκ"!
Ρονάλντο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος άσος "πλήγωσε" για δεύτερη φορά την πρώην ομάδα του, αιτιολογώντας την απόφασή του να πανηγυρίσει αυτή τη φορά το νικητήριο γκολ

Το περασμένο μήνα, ο Πορτογάλος άσος δεν είχε πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ως ένδειξη σεβασμού στους οπαδούς των "λιονταριών της Λισσαβώνας" που τον αποθέωναν τα προηγούμενα χρόνια, όμως μετά το γκολ-φάουλ στο 92' του αγώνα του "Ολντ Τράφορντ" με το οποίο έδωσε το "τρίποντο" την Τετάρτη στους πρωταθλητές Αγγλίας ήταν αρκετά εκδηλωτικός.
"Τώρα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Έχω πολύ σεβασμό για αυτή την ομάδα. Όμως καταλαβαίνουν. Αυτή είναι η δουλειά μου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα μου. Ήταν ένα φανταστικό γκολ και το ευχαριστήθηκα", τόνισε ο Ρονάλντο, αναφερόμενος στο 5ο φετινό του τέρμα με τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ για να συμπληρώσει:

"Είναι πάντα σήμαντικό να νικάς, όμως αυτή η νίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος όμως αξίζαμε τη νίκη στο δεύτερο καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες".


Με ρεζέρβες κόντρα σε Ρόμα λόγω... Λίβερπουλ
Από την πλευρά του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση για τους "κόκκινους διαβόλους" στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ήταν ένα υπέροχο χτύπημα. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και δουλεύει σκληρά στις στημένες φάσεις. Ήθελε να τα πάει καλά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Χρωστάει πολλά στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Πήγε εκεί μικρό παιδί και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Το σέβεται αυτό και έχει μεγάλο θαυμασμό για το σύλλογο".




Να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την επιτυχία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα συναντήσει κάποια από τις άλλες πρώτες ομάδες ομίλων στα νοκ-άουτ παιχνίδια της φάσης των "16", με τον Φέργκιουσον να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ρόμα, καθώς τέσσερις μέρες αργότερα (15/12) αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ.







TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ