ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γκίγκς:”Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε”

Γκίγκς:”Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε”
Γκίγκς

Να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του προσπαθεί ο Ράιαν Γκίγκς μετά την ήττα από την Μπόλτον, εν όψη Τσάμπιονς Λιγκ

Το γκολ του Νικολάς Ανελκά δημιούργησε πολλά προβλήματα απ' ότι φαίνεται στην Μάντσεστερ, καθώς μετά το τέρμα του Γάλλου άσσου της Μπόλτον η κόκκινοι διάβολοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι στο παιχνίδι. Ήρθε και η αποβολή του Άλεξ Φέργκισον από τον διαιτητή του αγώνα που έφερε ένταση κατά την διάρκεια του αγώνα.
“Έκανα γνωστή την άποψη μου στον διαιτητή αλλά δεν του άρεσε, σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια φαίνεται, έτσι αναγκάστηκα να περάσω όλο το δεύτερο ημίχρονο στην εξέδρα”. είπε ο Φέργκισον.

”Ήταν δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα τους καθώς μετά το 1-0 ( Ανελκά στο 11' ), έκατσαν όλοι πίσω. Δεν μου αρέσει να χάνουμε γκολ και η Μπόλτον φημίζεται για την αντοχή της στην πίεση. Εξάλλου ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε και πριν το παιχνίδι, τους συνέστησα προσοχή ώστε να μην δεχθούμε γκολ πρώτοι, δεν το κάναμε και έτσι είχαμε προβλήματα”.


Ο Γκίγκς από την πλευρά του αφήνει πίσω το ατυχές γεγονός για την ομάδα και κοιτάει μπροστά εν όψη του ματς της Τετάρτης εναντίων της Σπόρτινγκ.

“Είμαστε φανερά απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα με την Μπόλτον αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, ακολουθεί ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Πρέπει να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, το κάναμε στο παρελθόν θα το κάνουμε και τώρα!”.





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ