ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρομάνο: "Στην Μπαρτσελόνα ως το 2024 ο Βαϊνάλντουμ"

O Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ολλανδίας στο Nations League απέναντι στην Βοσνία στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" (15 Νοεμβρίου 2020)
O Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ολλανδίας στο Nations League απέναντι στην Βοσνία στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" (15 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 JOHN THYS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Μετά από έξι χρόνια στην Premier League, εκ των οποίων τα πέντε τελευταία στην Λίβερπουλ, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, που θα τον βρει στην La Liga για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter το μεσημέρι της Τετάρτης (26/5) ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι μπλαουγκράνα ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Ολλανδό μέσο και ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στο "Καμπ Νόου".

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι υπογραφές στο deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να μπουν μέσα στις προσεχείς ημέρες, με τους Καταλανούς να προσπαθούν από την πλευρά τους να ρίξουν κάπως τις αρχικές οικονομικές αξιώσεις του παίκτη.

Εκτός της Μπαρτσελόνα, έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη είχαν δείξει και οι Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο μέτρησε για τον Βαϊνάλντουμ το γεγονός πως οι μπλαουγκράνα τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους για πάνω από έναν χρόνο.

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις δύσκολες βραδιές της νέας του ομάδας, καθώς με δύο γκολ του είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στο 4-0 της Λίβερπουλ το 2019 με το οποίο οι κόκκινοι έκαναν τεράστια ανατροπή στα ημιτελικά του Champions League εκείνη τη σεζόν και κατόπιν κατέκτησαν το τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 John Thys/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ