ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αποχαιρέτησε τον Βαϊνάλντουμ με pasillo

Liverpool's manager Jurgen Klopp and players line up to applaud Liverpool's Georginio Wijnaldum after the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, May 23, 2021. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp and players line up to applaud Liverpool's Georginio Wijnaldum after the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, May 23, 2021. (Phil Noble/Pool via AP) @ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Ένα άκρως συγκινητικό σκηνικό έλαβε χώρα στο φινάλε του Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ρεντς να κάνουν pasillo προς τιμήν του Τζίνι Βαϊνάλντουμ που έπαιξε το τελευταίο του ματς για το σύλλογο (VIDEO).

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ υπηρέτησε με αφοσίωση την Λίβερπουλ για πέντε συναπτά έτη και η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το γνωρίζει πολύ καλά, για αυτό φρόντισε να του δείξει την αγάπη και την εκτίμηση που νιώθει για αυτόν με έναν μοναδικό τρόπο.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας που την βρήκε να επικρατεί 2-0 με τα γκολ του Σαντιό Μανέ και να κλείνει θέση στο νέο Champions League, ο Γιούργκεν Κλοπ, οι συνεργάτες του και οι παίκτες των κόκκινων έκαναν το περίφημο pasillo για να αποθεώσουν τον Ολλανδό μέσο, που έπαιξε για τελευταία φορά για την αγγλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαϊνάλντουμ μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και δεν ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, παρόλα αυτά ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν και πλέον αποχωρεί αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν να ερίζουν -μεταξύ άλλων- για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ