ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Σε συζητήσεις με τον Βαϊνάλντουμ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ του στο Λίβερπουλ - Γουλβς
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ πανηγυρίζει γκολ του στο Λίβερπουλ - Γουλβς © 2020 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος μένει ελεύθερος απ' τη Λίβερπουλ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπάγερν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sport Γερμανίας.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μάλιστα στον αγώνα των Reds με την Κρίσταλ Πάλας, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έκαναν pasillo προς τιμήν του.

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, ο 30χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Μπάγερν, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις φέρεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Είναι ελεύθερος, αλλά με υψηλές απολαβές

Ο Βαϊνάλντουμ είναι ελεύθερος απ' τους Reds και έτσι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, οι απολαβές του Ολλανδού μέσου είναι αρκετά υψηλές.

Αυτό το γεγονός μάλιστα, προβληματίζει τους Βαυαρούς, οι οποίοι επιδιώκουν να επεκτείνουν τα συμβόλαια των Τζόσουα Κίμιχ και Λέον Γκορέτσκα, που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο Βαϊνάλντουμ έγραψε φέτος μία μεστή σεζόν, σημειώνοντας 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρία γκολ.

Photo credits: © 2020 Peter Powell/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ