ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Όχι" του Μοντεστό στην πρόταση των τζαλορόσι για να αναλάβει αθλητικός διευθυντής

Ο Φρανσουά Μοντεστό
Ο Φρανσουά Μοντεστό EUROKINISSI SPORTS

Η Ρόμα βρίσκεται σε αναζήτηση και νέου τεχνικού διευθυντή μετά από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της, με την "Corriere della Sera" να αποκαλύπτει πως ο Φρανσουά Μοντεστό απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγα 24ωρα από τον πάγκο της Ρόμα, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και να δίνει έτσι τη δυνατότητα στη διοίκηση των Ρωμαίων να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή μέχρι να βρει τον εκλεκτό ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρα όμως από την αλλαγή στη θέση του προπονητή, η ομάδα της αιώνιας πόλης θα προχωρήσει και σε διάδοχη κατάσταση στη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, να αποκαλύπτει πως ο Τιάγκο Πίντο θα αποχωρήσει από το πόστο στο τέλος του μήνα και πως έχουν αρχίσει ήδη οι επαφές με υποψηφίους διαδόχους του.

Ένα ραντεβού έχει γίνει ήδη με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ, Πολ Μίτσελ (το όνομά του ακούστηκε και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους προηγούμενους μήνες), ενώ οι Φρίντκινς έχουν συζητήσει και με τον Κρίστοφερ Βίβελ, στην προσπάθειά τους να βρουν τον εκλεκτό για τη νέα εποχή της ομάδας.

Σύμφωνα πάντως με την "Corriere della Sera", ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ήταν αυτό του Φρανσουά Μοντεστό, με τον άλλοτε αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό διευθυντή της Μόντσα να αρνείται την πρόταση των Ρωμαίων.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ