ΡΟΜΑ

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Ντε Ρόσι που αντικαθιστά τον Μουρίνιο

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του Μανωλά στο Ρόμα - Ιντερ το 2016
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του Μανωλά στο Ρόμα - Ιντερ το 2016 © 2016 ANDREW MEDICHINI/AP PHOTO

Η Ρόμα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος αντικαθιστά τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των τζαλορόσι. Υπέγραψε το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα με τον Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των Ιταλών και να αποχωρεί. Οι τζαλορόσι βρήκαν γρήγορα τον αντικαταστάτη του Special One και είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και legend της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Η Ρόμα ανακοίνωσε την Τρίτη (16/1) το μεσημέρι την πρόσληψη του 40χρονου προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας δεν αναφέρει κάτι για οψιόν επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Ντε Ρόσι κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόμενος στην Μπόκα Τζούνιορς κι έκτοτε έχει εργαστεί ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, καθώς επίσης και ως πρώτος προπονητής στην ιταλική Σπαλ για τέσσερις μηνές, από τον Οκτώρβιο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο θρύλος της Ρόμα αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα από το 2002 έως το 2019, έχοντας 616 συμμετοχές με τους τζαλορόσι σε όλες τις διοργανώσεις, με 63 γκολ και 60 ασίστ.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ