Ρόμα: Επενδυτές από το Κουβέιτ κατέθεσαν πρόταση για την αγορά της

FILE - In this Sunday, May 28, 2017 file photo AS Roma president James Pallotta plays with a ball prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. A "Made in USA" matchup. The "American derby." Italian media are promoting Friday's match between AC Milan and Roma at the San Siro stadium as the first meeting of two American-owned clubs in Serie A. (AP Photo/Alessandra Tarantino, File)

Ο Αλχαρίτ Αλατεεκί και Φαχάντ Αλ-Μπακέρ κατέθεσαν προσφορά για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ρόμα και αναμένεται η αντίδραση του Παλότα.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η φήμη ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση ιταλικής ομάδας από επενδυτές που προέρχονται από το Κατάρ. Τελικά ο γρίφος απαντήθηκε την Δευτέρα όταν έγινε γνωστό ότι υπάρχει πρόταση για την απόκτηση της Ρόμα.

Ο Αλχαρίτ Αλατεεκί και Φαχάντ Αλ-Μπακέρ κατέθεσαν προσφορά για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ιταλικής ομάδας.

Αμφότεροι επιβεβαίωσαν την είδηση χωρίς να πουν περισσότερα. "Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να μιλήσουμε για ποσά μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Εάν συμβεί αυτό τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα" είπε σε δηλώσεις του ο Αλχαρίτ Αλατεεκί, ο οποίος ζει εδώ και ένα χρόνο στη Ρώμη.

Οι δύο άνδρες έχουν δημιουργήσει επενδυτική εταιρεία η οποία στοχεύει να μπει στο ποδόσφαιρο, ενώ ασχολούνται κυρίως με την αγορά του πετρελαίου. Φυσικά, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αντίδραση που θα έχει ο Παλότα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ρόμα έχει στα χέρια του την πρόταση εδώ και δύο ημέρες με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται.

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.