ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Ο Μαραντόνα έμαθε για "Μπερναμπέου" και ξέσπασε με βρισιές!

Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, shouts instructions to his players from the sidelines of a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados, in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, shouts instructions to his players from the sidelines of a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados, in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής έδωσε στο "Μπερναμπέου" το χρίσμα ως τόπο διεξαγωγής του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores και ο Ντιέγκο Μαραντόνα... άστραψε και βρόντηξε!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να επιλέγει το δρόμο της σιωπής όταν αισθάνεται πως υπάρχουν κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ίδιο έκανε και τώρα, μετά την απόφαση της Conmebol για τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ και της Μπόκα στο "Μπερναμπέου" (στις 9 Δεκεμβρίου) αντί του "Μονουμεντάλ".

Ο "Πίμπε Ντ"Όρο" όχι μόνο εμφανίστηκε αρνητικός απέναντι στη συγκεκριμένη επιλογή των ανθρώπων που διαφεντεύουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στην ήπειρό του αλλά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές και προσβλητικές εκφράσεις για δείξει την οργή του.

"Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω εάν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα;

Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ούτε είμαστε όλοι Μάκρι (σ.σ. ο πρόεδρος της Αργεντινής). Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;", δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα , για να συνεχίσει με το ίδιο φουλ επιθετικό ύφος.

"Ε λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο..."

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ