ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν η Ρεάλ δεν δίνει το Μπερναμπέου για τελικό με γελοία δικαιολογία

Viktoria Plzen players attend a training session at the Bernabeu stadium in Madrid, Monday, Oct. 22, 2018. Real Madrid will play against Viktoria Plzen in a Champions League group G Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Viktoria Plzen players attend a training session at the Bernabeu stadium in Madrid, Monday, Oct. 22, 2018. Real Madrid will play against Viktoria Plzen in a Champions League group G Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παραχωρήσει την έδρα της για τη διεξαγωγή πολλών μεγάλων αγώνων εκτός από εκείνους στους οποίους θα έπαιζε η Μπαρτσελόνα. Οι χαλασμένες τουαλέτες και το χορτάρι χαλί που έγινε χάλι.

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores θα διεξαχθεί - ύστερα από δύο διαδοχικές αναβολές - στο γήπεδο της Ρεάλ, "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Η δεύτερη αναμέτρηση της Ρίβερ με την Μπόκα (το πρώτο ματς στο "Μπομπονέρα" έληξε ισόπαλο 2-2) θα γίνει την 9η Δεκεμβρίου και 21:30 (ώρα Ελλάδας).

Έτσι, η ιστορική έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει ακόμα μία μεγάλη αναμέτρηση και παράλληλα θα επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος ότι το Μπερναμπέου "χαλάει" μόνο όταν είναι να παίξει σε αυτό η Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια δύο φορές ήταν να αγωνιστούν εκεί οι Καταλανοί στον τελικό του Copa del Rey και αμφότερες η ιστορική έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε προβλήματα. Η πρώτη εξ αυτών ήταν το 2012 όταν ξαφνικά χάλασαν τα υδραυλικά του Μπερναμπέου και έτσι δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το 2017. Τότε οι "μπλαουγκράνα" αντιμετώπιζαν στον τελικό την Αλαβές και πριν καλά καλά συζητηθεί το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο Μπερναμπέου ο Φλορεντίνο Πέρεθ ενημέρωσε πως υπάρχει πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ