ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεπόρτερ της ΕΡΤ τρελάθηκε με την πρόκριση του Ολυμπιακού και αποθέωσε τον "άτιμο" Τζολάκη

Ρεπόρτερ της ΕΡΤ τρελάθηκε με την πρόκριση του Ολυμπιακού και αποθέωσε τον "άτιμο" Τζολάκη
GLOMEX

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "Συνδέσεις" αποθέωσε τον Τζολάκη και αναφέρθηκε εκστασιασμένος στην ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στους "4" του Conference League ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος.

Στην εκπομπή "Συνδέσεις" μίλησε για την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών: "Σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Φτάσαμε βέβαια, στη διαδικασία των πέναλτι, ίσα ίσα για να ξενυχτίσουμε και να είμαστε σήμερα λίγο κομμένοι στη δουλειά.".

Δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον μεγάλο πρωταγωνιστή της χθεσινής (18/5) βραδιάς: "Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης. Νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση.

Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια τα δύσκολα είναι μπροστά μας, με την Άστον Βίλα, μια πάρα πολύ καλή αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι. Ένας Ισπανός προπονητής, καταξιωμένος.

Και ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πέρυσι πήγε ως κόουτς έκτακτης ανάγκης στη Σεβίλλη και σήκωσε ευρωπαϊκό. Ας ελπίσουμε να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ