LIGUE 1

Ρεν: Σκληρή ανακοίνωση κατά του Μάτιτς, που απέχει από τις προπονήσεις

Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Ρεν σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 3 Δεκεμβρίου 2023
Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Ρεν σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 3 Δεκεμβρίου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Νεμάνια Μάτιτς σταμάτησε να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Ρεν λόγω της επιθυμίας του να αποχωρήσει και να πάρει μεταγραφή στην Λιόν, με την ομάδα της Βρετάνης να τον "βγάζει στη σέντρα" μέσω καυστικής ανακοίνωσης.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεν δαπάνησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της ως μεταγραφή από την Ρόμα τον Νεμάνια Μάτιτς όμως λίγους μήνες αργότερα η συγκεκριμένη επιλογή αποδεικνύεται αποτυχημένη.

Και αυτό γιατί ο Σέρβος μέσος δεν είχε το ρόλο που περίμενε και αγωνίστηκε σε μόλις 13 ματς ενώ το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από την Βρετάνη και να μεταγραφή στην Λιόν που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η άρνηση των διοικούντων την Ρεν να τον δώσουν (έχουν απορρίψει ήδη δύο προτάσεις των λιονέ) είχαν ως αποτέλεσμα να αδειάσει το ντουλάπι του στο προπονητικό κέντρο στην αρχή της εβδομάδας χωρίς να ενημερώσει κάποιον ενώ ο τελευταίος μοχλός πίεσής του ήταν η απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις.

Κίνηση που εξόργισε σε τόσο μεγάλο βαθμό την Ρεν ώστε να εκδώσει σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας ακατανόητη τη συμπεριφορά του και τονίζοντας πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της ως το 2025.

"Ο μέσος της Ρεν, Νεμάντια Μάτιτς, απέτυχε να εμφανιστεί στις πιο πρόσφατες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς ακατανόητη από έναν έμπειρο παίκτη με συμβόλαιο μέχρι το 2025...

Ο σύλλογος κατέβαλε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους παίκτες του, ιδιαίτερα στους ξένους, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Η Ρεν περιμένει τώρα τις εξηγήσεις από την πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ