ΓΑΛΛΙΑ

Ρεν: Ο Μάτιτς σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του αν δεν πάρει μεταγραφή στην Λιόν

Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Ρεν σε ματς του Europa League κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Ρεν σε ματς του Europa League κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα | 21 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Ο Νεμάνια Μάτιτς δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Ρεν και πιέζει για να μεταγραφεί στην Λιόν, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως εξετάζει ακόμη και την περίπτωση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε περίπτωση που δεν πάει στους "λιονέ".

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεν ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ και ενέταξε στο δυναμικό της τον Νεμάνια Μάτιτς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών είναι μέχρι στιγμής προβληματική.

Το πρώτο μισό της σεζόν έχει δει τον Σέρβο μέσο να έχει μόλις 13 συμμετοχές (όλες στην Ligue 1, καμία στο Europa League) και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει να επιθυμεί να αποχωρήσει, με την Λιόν να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει.

Οι δύο πρώτες προτάσεις που κατέθεσαν οι "λιονέ" δεν έγιναν όμως δεκτές από την Ρεν και αυτό έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον ποδοσφαιριστή, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως ο Μάτιτς έχει διαμηνύσει με κάθε τρόπο πως θέλει να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Βρετάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποχώρησε από το γκρουπ των παικτών στο WhatsApp και άδειασε το ντουλαπάκι του στα αποδυτήρια ενώ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο ομάδες και δεν προχωρήσει η μεταγραφή του στην Λιόν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ