ΑΡΗΣ

Ρεγκέιρο: "Υπόσχομαι πολλή δουλειά"

Ρεγκέιρο: "Υπόσχομαι πολλή δουλειά"
ρεγκέιρο

Τα "έχασε" ο Μάριο Ρεγκέιρο από την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι 400 οπαδοί των κιτρίνων

Ο Ρεγκέιρο δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του από την υποδοχή που του έγινε από τους 400 φιλάθλους του Άρη που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Μάλιστα ο διεθνής Ουρουγουανός στις δηλώσεις του έδειξε σαν είναι ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
« Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την υποδοχή από τους φιλάθλους του Άρη. Υπόσχομαι πολύ δουλειά και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του ώστε να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας να αισθανθεί όπως επιθυμεί», τόνισε ο Ρεγκέιρο στις δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ενώ πρόσθεσε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Εθνική Ουρουγουάης, Αλεχάντρο Λέμπο, για τον Άρη. Κι αν ο ερχομός του στην Θεσσαλονίκη είχε να κάνει ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του όλα δείχνουν πως θα είναι τυπικής διαδικασίας.

Ο Ρεγκέιρο αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες. Ο ερχομός του στην Θεσσαλονίκη έχει να κάνει ώστε να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Υπενθυμίζεται ότι την στιγμή αυτή η ΠΑΕ Άρης και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρεγκέιρο για συμβόλαιο δύο ετών. Σύμφωνα με αυτές σε περίπτωση που τακτοποιηθούν και οι εναπομείναντες λεπτομέρειες στον πρώτο χρόνο, δηλαδή αυτός της προσεχής αγωνιστικής περιόδου, θα ανήκει και στην Βαλένθια.

Ωστόσο στην διάρκεια της σημερινής μέρας έγινε γνωστό ότι ο Ρεγκέιρο είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στον Άρη από τις «νυχτερίδες» με τις οποίες έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Ο διεθνής Ουρουγουανός μάλιστα είναι να έχει αύριο συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, ενώ στο επόμενο 48ωρο είναι να μεταβεί στο Ζέεφελεντ της Αυστρίας ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να τεθεί στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ.

Πρόταση σε ΟΦΗ για Σηφάκη
Στα υπόψη της ομάδας του Άρη είναι πάντα και ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης. Για το λόγο αυτό και η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση στην ΠΑΕ ΟΦΗ 50.000 ευρώ και αναμένει την απάντηση της ομάδας της Κρήτης.

Και στην περίπτωση του Σηφάκη υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αισιοδοξία δεδομένης της κοινής επιθυμίας για συνεργασία. Παράλληλα υπάρχει και η πρόθεση του διεθνή τερματοφύλακα για κατάθεση προσφυγής σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για μείωση προσωπικότητας από την στιγμή που αποκλείστηκε από την αποστολή που αναχώρησε για την Γερμανία.

Αισιοδοξία και για Γκαρσία
Ένα από τα θέματα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει επίσης εξέλιξη από μέρα σε μέρα είναι της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με το υπάρχον του να λήγει το επόμενο του 2009. Αυτό γιατί ο εκπρόσωπός του Λουτσιάνο Καπικιόνι αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκης για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και την επίτευξη συμφωνίας.

Τριπλή συμφωνία υποστηρικτών

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία με τις εταιρίες INTERSALONIKA, STAMION, Κ.Ε.Φ.Ε.Θ.. Οι τρείς αυτές εταιρείες θα είναι επίσημοι υποστηρικτές της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Η INTERSALONIKA είναι εκ των κορυφαίων εταιριών στον χώρο της ασφάλισης και της οδικής βοήθειας.

Η εταιρία Κ.Ε.Φ.Ε.Θ.. είναι εκ των πιο αναπτυσσόμενων εταιριών στον τομέα παροχής υπηρεσιών.

Η εταιρία STAMION δραστηριοποιείται στον χώρο των διαφημιστικών δώρων και είναι επίσημος συνεργάτης της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. Στο πλαίσιο της χορηγίας η θύρα 2 θα μετονομαστεί σε Θύρα STAMION για την περίοδο 2008-2009.

Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι και οι τρείς εταιρίες που επέλεξαν τον Άρη για να προβληθούν αλλά και να ενισχύσουν, έχουν έδρα την Θεσσαλονίκη.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ