EURO 2024

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε την πρεμιέρα του Euro 2024

Germany's Ilkay Gundogan watches during the international friendly soccer match between Germany and Greece at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Friday, June 7, 20204. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ιλκάι Γκιντογκάν @ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Το Euro 2024 ξεκινάει και η οικοδέσποινα Γερμανία κάνει πρεμιέρα στους ομίλους με τη Σκωτία. Η ώρα και το κανάλι του αγώνα.

Το Euro 2024 ξεκινάει και οι φίλαθλοι όλης της Ευρώπης θα χορτάσουν ποδόσφαιρο μέσα στον επόμενο μήνα στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου 24 ομάδες μονομαχούν για τον τίτλο της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Γερμανίας με τη Σκωτία στην Allianz Arena του Μονάχου. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ1 και το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ