ΑΡΗΣ

Εν πτήση για Θεσσαλονίκη ο Ρεγκέιρο

Εν πτήση για Θεσσαλονίκη ο Ρεγκέιρο
Ρεγκουέιρο

Την δίψα του για την κατάκτηση ενός τίτλου εξέφρασε ο Φελίπε Σανσόν. Εν πτήση ο Ρεγκέιρο

« Μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον καινούριο προπονητή (σ.σ. Κίκε Ερνάντεθ). Η επικοινωνία γίνεται πολύ πιο εύκολη. Είναι ένας προπονητής που έχει φέρει μαζί του ένα τιμ με πολλές γνώσεις και πολύ όρεξη για δουλειά. Φυσικά και είναι ένας τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε στην Ισπανία. Είναι προπονητές που μόλις έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο και οι προπονητές γίνονται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο», τόνισε αρχικά ο Φελίπε Σανσόν αναφερόμενος στον Κίκε Ερνάντεθ και τους συνεργάτες του.

Για τον ίδιο ο Ισπανός δεν έκρυψε ότι: « Δυσκολεύομαι ακόμα να εξοικειωθώ αλλά φυσικά περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος», ενώ σε ερώτηση για τα όσα γράφονται στον ισπανικό Τύπο περί ενδιαφέροντος από ομάδες όπως η Τζιρόνα για την απόκτησή του και αν έχει εκφράσει κάποια στιγμή την επιθυμία αποχώρησής του από τον Άρη απάντησε: « Κι εγώ μόλις τώρα το έμαθα. Ίσως η Τζιρόνα να έχει εκφράσει κάποιο ενδιαφέρον. Εγώ όμως δεν σκέπτομαι τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μου».

Για την ενίσχυση του Άρη ο Σανσόν τόνισε: « Φυσικά και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Εγώ θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω στον προπονητή μου ότι θα πρέπει να παίζω», ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον διεθνή Ουρουγουανό Μάριο Ρεγκέιρο είπε: « Για να παίζει τόσα χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα σίγουρα είναι ένας παίκτης πολύ καλός».

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι με τον Άρη και το ποιοι είναι αυτοί που θέλει να πετύχει ο ίδιος στην νέα αγωνιστική περίοδο απάντησε: « Όσον αφορά την ομάδα μου θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε έναν τίτλο και να περάσουμε από τους ομίλους του UEFA που για λίγο δεν το πετύχαμε πέρσι αλλά και να φθάσουμε ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Όταν του ζητήθηκε η άποψή του για τον Κίκε Ερνάντεθ ο Σανσόν δήλωσε πως: « Εγώ τον κ. Ερνάντεθ δεν τον γνώριζα προσωπικά από πριν. Τώρα που τον γνωρίζω βλέπω ότι έχει πάρα πολύ διάθεση για δουλειά και σε αυτό θα αρκεστώ», ενώ αναφερόμενος και πάλι για τον ίδιο είπε: « Μακάρι να έχω παραπάνω τύχη γιατί πέρσι μου πήγε στραβά η χρονιά».

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι του πρόσφερε ο ερχομός του στον Άρη το περσινό καλοκαίρι ο Ισπανός τόνισε:

« Ο Άρης μου προσέφερε κάποιες εμπειρίες που δεν είχα ξαναζήσει όπως να παίξω στο UEFA και στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Άρη», ενώ δεν έκρυψε πως: « Μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένειά μου αλλά και από την γυναίκα μου και εδικά φέτος που θα παραμείνει περισσότερο φέτος στην Ισπανία γιατί είναι έγκυος. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποιο παράπονο γιατί όλοι στον Άρη αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης με έχουν αγκαλιάσει».

Για τις αλλαγές του ρόστερ εν όψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου σε αντίθεση με το περσινό ο Σανσόν είπε: « Μπορεί να φύγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές που παίξανε αρκετά πέρσι ωστόσο ήρθαν κάποιοι ποιοτικοί με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο ανταγωνισμός που θα προσφέρει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή μας για το ποιον να επιλέξει», ενώ τέλος για το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Ισπανός στους φιλάθλους του Άρη αυτό ήταν: « Αυτό που έχω να πω είναι ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα τα δώσουμε όλα για να τους ικανοποιήσουμε και πάλι».

Εν πτήση ο Ρεγκέιρο
Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται στις 15:20 ο Μάριο Ρεγκέιρο της Βαλένθια ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις της μεταγραφής του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Οι φίλαθλοι της ομάδας μάλιστα ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον διεθνή Ουρουγουανό κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ο Ρεγκέιρο αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες. Ο ερχομός του στην Θεσσαλονίκη έχει να κάνει ώστε να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Την στιγμή αυτή η ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρεγκέιρο για συμβόλαιο δύο ετών. Σύμφωνα με αυτές σε περίπτωση που τακτοποιηθούν και οι εναπομείναντες τελευταίες λεπτομέρειες στον πρώτο χρόνο, την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα ανήκει ουσιαστικά και στην Βαλένθια.

Αισιοδοξία και για Γκαρσία
Ένα από τα θέματα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη από μέρα σε μέρα είναι της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με το υπάρχον του να λήγει το επόμενο του 2009. Αυτό γιατί ο εκπρόσωπός του Λουτσιάνο Καπικιόνι αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκης για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και την επίτευξη συμφωνίας.

Δεν ξεχνά τον Σηφάκη
Στα υπόψη της ομάδας του Άρη είναι πάντα και ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης, για τον οποίο επίσης αναμένονται εξελίξεις στα επόμενα 24ωρα. Και στην δική του περίπτωση υπάρχει αισιοδοξία δεδομένης της κοινής επιθυμίας για συνεργασία.


























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ