ΛΑΥΡΙΟ

Το Λαύριο εντάσσει ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια στο δυναμικό του

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η ψυχολόγος Λίνα Νικολαϊδου και η δραματοθεραπεύτρια – ψυχοθεραπεύτρια Μάνια Συριοπούλου θα συνεργάζονται με την ΚΑΕ Λαύριο από τη σεζόν 2024/25.

Το Λαύριο βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την ψυχική υγεία των μελών του και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργείας του σε όλα τα επίπεδα. Ως εκ τούτου προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας του με μία ψυχολόγο και μία δραματοθεραπεύτρια – ψυχοθεραπεύτρια ενόψει της σεζόν 2024/25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου:

"Με μικρά αλλά σταθερά βήματα η ΚΑΕ Λαυρίου προσπαθεί να προσθέτει ολοένα και περισσότερο επαγγελματισμό στον τρόπο λειτουργίας της, δίχως να ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της που βασίζεται στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που την περιβάλλουν.

Η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου παραμένει μια μεγάλη “οικογένεια” και η Διοίκηση έχει ως στόχο να φροντίζει όλα τα μέλη της με κάθε πιθανό τρόπο, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Υπό αυτό το πρίσμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ψυχολόγο Λίνα Νικολαϊδου και την δραματοθεραπεύτρια – ψυχοθεραπεύτρια Μάνια Συριοπούλου, οι οποίες και θα στηρίξουν τη προσπάθεια των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και του υπόλοιπου προσωπικού την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η ψυχική υγεία αθλητών και προπονητών στον επαγγελματικό αθλητισμό έχει αρχίσει να γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο. Πίσω από μεγάλες νίκες ή μεγάλες ήττες, πίσω από την καθημερινότητα σε επίπεδο πρωταθλητισμού, υπάρχουν προβλήματα τα οποία πολλές φορές δε γνωστοποιούνται. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί αθλητές έχουν αποφασίσει να μιλήσουν δημόσια για προσωπικές τους εμπειρίες και αυτή η δράση έχει προκαλέσει κινητοποίηση.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Λαυρίου θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή καθημερινότητα των μελών της Ομάδας πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με δύο καταξιωμένες ειδικούς, που μάλιστα έχουν έδρα την πόλη του Λαυρίου".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ