ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Μεγάλο το βάρος"

Ρεχάγκελ:"Μεγάλο το βάρος"
ρεχαγκελ

Aναχώρησε για Ελβετία η αποστολή της Εθνικής. Ότο: "Μεγάλο το βάρος". Χαλκιάς: "Θα τα δώσουμε όλα"

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά από πέντε μέρες προπονήσεων στην Ελλάδα, αναχώρησε με προορισμό τη Ζυρίχη όπου από εκεί θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο στο οποίο είχε προετοιμαστεί και πριν την τελική φάση του "Euro 2004" όπου έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής,Ότο Ρεχάγκελ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ευχήθηκε καταρχήν να μην υπάρξουν τραυματισμοί προκειμένου η "γαλανόλευκη" να έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει πλήρης τον Ιούνιο στην "μαύρη ήπειρο" για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

" Το βάρος είναι μεγάλο. Στο Μουντιάλ συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να έχουμε καλή παρουσία", είπε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Ότο Ρεχάγκελ και πρόσθεσε:"Θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά.

Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα φιλικά, γιατί η Βόρειος Κορέας και η Παραγουάη είναι ομάδες της ίδιας σχολής με τη Νότιο Κορέα και την Αργεντινή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής

".

Οι 25 παίκτες που θα μεταβούν στο Μπαντ Ραγκάζ είναι οι εξής:

" Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης,

Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Αγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γρηγόρης Μάκος, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας".



Χαλκιάς: "Θα τα δώσουμε όλα"

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία, ο εορτάζων Κώστας Χαλκιάς μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε με έμφαση πως αυτός και όλοι οι διεθνείς θα τα δώσουν όλα στη Νότια Αφρική, όπως κάνουν πάντα όταν φορούν το εθνόσημο. Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του διεθνούς τερματοφύλακα.

Φιλικά και προβλήματα

Η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Μουντιάλ. Το πρώτο είναι είναι προγραμματισμένο για τις 25 του μήνα με αντίπαλο τη Βόρειο Κορέα ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο τεστ με την Παραγουάη στις 2 Ιουνίου.

Όσον αφορά στα προβλήματα τραυματισμών, ο Βασίλης Τοροσίδης την Πέμπτη έμεινε στο ξενοδοχείο και ακολούθησε θεραπεία αλλά θεωρείται ότι θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες. Εξάλλου από τους πέντε παίκτες που μένουν στην Ελλάδα και είναι σε...αναμονή, ο Κώστας Μανωλάς μένει εκτός μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο ζυγωματικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι τέσσερις παίκτες που συμπληρώνουν την προεπιλογή είναι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Γκαλίτσιος και Στέργος Μαρίνος.


















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ