ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεχάγκελ: "Ακόμα δεν έχουμε πάει στα πλέι οφ"

Ρεχάγκελ: "Ακόμα δεν έχουμε πάει στα πλέι οφ"
ρεχαγκελ

"Τί έγινε στα αποδυτήρια; Καλύτερα να μη το συζητήσουμε", είπε μετά το τέλος του ματς με τη Λετονία ο Ρεχάγκελ

Αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: " Όλοι νομίζουνε ότι όταν έχεις παιχνίδια με Λετονία και Λουξεμβούργο έχεις κερδίσει εκ των προτέρων. Αλλά και οι άλλοι ξέρουν καλά το ποδόφαιρο. Μπήκαμε με ενθουσιασμό, προηγηθήκαμε μετά από 4 λεπτά και όλοι νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα κυλούσε όπως το είχαμε σχεδιάσει.

Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση για το Μουντιάλ και έτσι έπαιξαν. Κι εκεί που ήμασταν πίσω στο σκορ επιστρατεύσαμε όλες μας τις δυνάμεις και γυρίσαμε το ματς

".

Σε ερώτηση για το τι έγινε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια, απάντησε: " Το τι έγινε στο ημίχρονο; Καλύτερα να μη συζητήσουμε για αυτό. Σίγουρα κάτι έγινε για να γυρίσει το παιχνίδι. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που συνέβαλε και αυτό στο να έρθει η νίκη".

" Ακόμα δεν έχουμε πάει στα πλέι οφ. Σίγουρα μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά αν πας στα τελικά τότε σίγουρα αξίζεις για να είσαι εκεί", κατέληξε ο Ρεχάγκελ.

Γκέκας: "Είπαμε ότι θα πεθάνουμε για να πάρουμε το παιχνίδι"

Ο σκόρερ των τεσσάρων από τα πέντε τέρματα της Εθνικής, Φάνης Γκέκας τόνισε μετά το παιχνίδι: " Διατηρούμε σε ένα καλό επίπεδο μέσα από προπονήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Στην ανάπαυλα ο ένας προσπαθούσε να ανεβάσει την ψυχολογία του άλλου. Είπαμε ότι θα πεθάνουμε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, ότι αυτός είναι ο δρόμος για το Μουντιάλ.

Ήθελα να τα δώσω όλα για να κερδίσει η ομάδα. Κατάφερα να βάλω τέσσερα γκολ αλλά αυτό δε λέει τίποτα για μένα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη που προηγείται και μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο.

Το πέναλτι ήταν κομβικής σημασίας. Πετύχαμε την κατάλληλη στιγμή το γκολ και με το παιχνίδι που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο απλά ήταν θέμα χρόνου για να έρθει η νίκη

".

Τζόρβας: "Κάθε αρχή και δύσκολη"

Ο Τζόρβας είπε από την πλευρά του: " Κάθε αρχή είναι και δύσκολη αλλά όταν καταφέρνεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι σαν το σημερινό τότε είσαι ικανοποιημένος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο ειδικά στη δική μου θέση. Τον τελευταίο μήνα αγωνίζομαι στην ομάδα μου, ο Ρεχάγκελ μου εμπιστεύτηκε μία θέση και δεν μπορούσα παρά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν νομίζω ότι ο Βερπακόφσκις είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες. Αλλά όταν μία άμυνα αγωνίζεται για πρώτη φορά μαζί βγαίνουνε και λάθη. Η σημερινή νίκη ήρθε δύσκολα. Ίσως είχαμε κάποοιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, αλλά είπαμε ότι τα λάθη γίνονται για να διορθώνονται. Το κλίμα είναι μία χαρά στην ομάδα

".

Σαμαράς: "Ήταν μία έμπνευσης της στιγμής"

Ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος της Εθνικής μας Γιώργος Σαμαράς είπε για το τέρμα που πέτυχε: " Ήταν μία έμπνευσης της στιγμής. Προσπάθησα να την τελειώσω τη φάση με τακουνάκι ήρθε μπροστά μου και απλά γύρισα το κορμί μου. Πιέζαμε αρκετά την Λετονία για να βάλουμε γκολ. Είχαμε λίγο μεγάλες αποστάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστεψα ότι θα χάσουμε το ματς".

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ