ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέαμπτσιουκ: "Η οικογένεια του πατέρα μου ζει στην Ουκρανία, θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος"

Ο Ρέαμπτσιουκ στο Ολυμπιακός - Σαχτάρ
Ο Ρέαμπτσιουκ στο Ολυμπιακός - Σαχτάρ INTIME

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος κατάγεται κατά το ήμισυ από την Ουκρανία, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στην Σαχτάρ πως αισθάνεται περηφάνεια που αγωνίστηκε σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δήλωσε περήφανος που αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ (1-0) και υπήρξε μέρος αυτής της προσπάθειας για να σταλεί ένα αντιπολεμικό μήνυμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέαμτσιουκ:

"Νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι, που έχει συμβολικό χαρακτήρα. Όπως όλοι γνωρίζετε, ο πατέρας μου κατάγεται από την Ουκρανία. Βέβαια, η οικογένειά μου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια μακριά από τη χώρα. Ο Ολυμπιακός με αυτό το παιχνίδι ήθελε να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, το μήνυμα της ειρήνης. Είμαστε υπέρ της ειρήνης και θέλουμε ο πόλεμος να τελειώσει.

Η οικογένεια του πατέρα μου ζει στην Ουκρανία. Ευτυχώς είναι όλοι καλά αυτή τη στιγμή", ενώ όσον αφορά τη συνέχεια ανέφερε: "Δουλεύουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα χρειαστούμε δύο μέρες διακοπών, αλλά είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ