LA LIGA

Ρεάλ: Στα χέρια της ισπανικής ομοσπονδίας η έκθεση για την ενδεχόμενη προσβολή του Μπέλιγχαμ στον Γκρίνγουντ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλαβές για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλαβές για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/RICARDO LARREINA/AP IMAGES

Η Επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας έχει στα χέρια της την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την ενδεχόμενη προσβολή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Μέισον Γκρίνγουντ στον αγώνα της Ρεάλ με τη Χετάφε (1/02).

Σύμφωνα με το Cadena Cope, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας έχει στην κατοχή της της την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την ενδεχόμενη προσβολή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Θυμίζουμε ότι την 1η Φεβρουαρίου η Ρεάλ επιβλήθηκε 2-0 στην έδρα της Χετάφε, με το ματς να ολοκληρώνεται και τον Μπέλιγχαμ να έχει μπλεξίματα.

Συγκεκριμένα, η Χετάφε ενημέρωσε τους αξιωματούχους του παιχνιδιού για πιθανή προσβολή του σταρ των μερένγκες στον Μέισον Γκρίνγουντ, κατηγορώντας τον πως αποκάλεσε τον συμπατριώτη του "βιαστή".

Η La Liga, για να επιβεβαιώσει αν ισχύει το περιστατικό, ανέθεσε την έκθεση εμπειρογνωμόνων σ' έναν ειδικό στην ανάγνωση χειλιών.

Πλέον η έκθεση βρίσκεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει εάν πρέπει ή όχι να επιβάλει κυρώσεις στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Το επόμενο βήμα είναι να οριστεί ανακριτής που θα συγκεντρώσει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για το τι συνέβη και ο οποίος σε περίπου 15 ημέρες θα κάνει πρόταση κύρωσης ή απόρριψης της καταγγελίας.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ επέστρεψε στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για βιαιοπραγία και βιασμό της συντρόφου του, οι οποίες όμως, αποσύρθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ