LA LIGA

La Liga: Η Χετάφε ζήτησε να καταγραφεί ενδεχόμενη προσβολή του Μπέλιγχαμ στον Γκρίνγουντ

Real Madrid's Jude Bellingham reacts after missing a chance to score during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue )
Real Madrid's Jude Bellingham reacts after missing a chance to score during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue ) AP

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται ότι αποκάλεσε βιαστή τον Μέισον Γκρίνγουντ και πιθανότατα ο σταρ της Ρεάλ να έχει μπλεξίματα από την δικαιοσύνη.

Την Πέμπτη (1/2) η Ρεάλ επιβλήθηκε 2-0 στην έδρα της Χετάφε στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της La Liga αφήνοντας δύο πόντους πίσω την Ζιρόνα. Μπλεξίματα ενδέχεται να έχει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξαιτίας του παιχνιδιού.

Τι έχει γίνει; Η Χετάφε έχει ενημερώσει τους αξιωματούχους του παιχνιδιού για πιθανή προσβολή του σταρ των μερένγκες στον Μέισον Γκρίνγουντ. Συγκεκριμένα, ο Μπέλιγχαμ κατηγορείται πως αποκάλεσε τον συμπατριώτη του "βιαστή".

Η κάμερα έπιασε τον Μπέλιγχαμ να λέει κάτι στον Γκρίνγουντ και πλέον οι ειδικοί, που θα κληθούν από την διοργανώτρια Αρχή, θα φροντίσουν να ανακαλύψουν τα ακριβή λεγόμενα του παίκτη της Ρεάλ. Ήδη στα social media υπάρχουν θεωρίες για το τι ακριβώς ειπώθηκε.

Εάν αποδειχθεί πως πράγματι ο Μπέλιγχαμ προσέβαλε τον Γκρίνγουντ, τότε η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πρέπει να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του Άγγλου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ επέστρεψε στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για βιαιοπραγία και βιασμό της συντρόφου του, οι οποίες όμως, αποσύρθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ