ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: Η Παρί προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον αρχηγό της Ρεάλ

Η αντίδραση του Σέρχιο Ράμος μετά το 2-2 στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκλάντμπαχ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Σέρχιο Ράμος στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκλάντμπαχ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να προσφέρουν στον αρχηγό των "μερένγκες" σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Αν και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παραμείνει ο Σέρχιο Ράμος για αρκετά ακόμη χρόνια στη Ρεάλ, φαίνεται πως η διοίκηση Φλορεντίνο Πέρεθ. δυσκολεύεται να βρει τη χρυσή τομή με τον Ισπανό.

Ο αρχηγός των "μερένγκες" έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο το μέλλον του με τον ισπανικό σύλλογο φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο. Η Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα, είναι μία από τις ομάδες που ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η απροθυμία της Ρεάλ να προσφέρει στον Ισπανό συμβόλαιο άνω του ενός έτους αποτελεί και το βασικό πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι φαίνονται πιο αποφασισμένοι, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής AS, επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 34χρονο και θα το δείξουν έμπρακτα.

Όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη πρόταση, η Παρί είναι πρόθυμη να προσφέρει στον αρχηγό τον Μαδριλένων συμβόλαιο τριών χρόνων με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται σε 20.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ