LA LIGA

Σορία: "Κατά 80% ο Σέρχιο Ράμος είναι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης"

O Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση με την Ουέσκα για την La Liga
O Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση με την Ουέσκα για την La Liga AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την εκτίμηση πως ο Σέρχιο Ράμος διάγει -βάσει πιθανοτήτων- την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης και ότι θα αποχωρήσει από αυτήν το καλοκαίρι, εξέφρασε σε συνέντευξή του ένας εκ των πιο στενών φίλων του κάπτεν των μερένγκες.

Αν και οδεύουμε σιγά σιγά προς την έναρξη του χειμώνα, ο Κριστομπάλ Σορία φρόντισε να ανάψει φωτιές στους οπαδούς της Ρεάλ. Δεν χρειάστηκε μάλιστα να προσπαθήσει ιδιαίτερα αφού μία αναφορά αρκούσε.

Αναφορά στον Σέρχιο Ράμος και στις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ για την υπογραφή νέου συμβολαίου και οι οποίες έχουν κολλήσει, με τον επιστήθιο φίλο του εμβληματικού αρχηγού των μερένγκες να υποστηρίζει πως το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Ράμος από την Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν.

"Γνωρίζω την ψύχωση του Σέρχιο, θέλει να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τον βλέπω περισσότερο εκτός ομάδας παρά εντός. Ποσοστά; Για μένα είναι 20% οι πιθανότητες να μείνει και 80% να φύγει", τόνισε κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή "El chiringuito", και συμπλήρωσε:

"Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως ο Σέρχιο Ράμος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει για μία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα σε 48 ημέρες από τώρα.

Αυτό είναι κάτι το εκπληκτικό γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις οι αθλητικές επιδόσεις του. Σήμερα είναι πιο δυνατός από την εποχή που ήταν 25 ετών".

Σημειώνεται πως το υπάρχον συμβόλαιο ο 34χρονος Ισπανός διεθνής στόπερ κερδίζει ετησίως το ποσό των 11.700.000 ευρώ, με την Ρεάλ να επιθυμεί από την πλευρά να προχωρήσει σε μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους λόγω του γεγονότος πως έχει αυτή την πολιτική για παίκτες που είναι 30+ και τον Ράμος να επιθυμεί μεν να παραμείνει αλλά υπογράφοντας συμβόλαιο με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του ενός έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ