ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ράμος θα ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στις 30 Ιουνίου

Ο Σέρχιο Ράμος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γρανάδα για τη La Liga.
Ο Σέρχιο Ράμος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γρανάδα © 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το DeportesCuatro, ο Σέρχιο Ράμος θα ανακοινώσει στις 30 Ιουνίου την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο. Το συμβόλαιο του κάπτεν των μερένγκες λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021, χωρίς ακόμη να έχει συμφωνήσει σε κάποια επέκταση. Έτσι, έπειτα από το 2005 είναι πιθανόν ο Ισπανός αμυντικός να αποτελέσει παρελθόν απ' τους μερένγκες.

Σύμφωνα με το DeportesCuatro, η απόφασή του θα γίνει σύντομα γνωστή. Ο Ράμος θα ανακοινώσει αν θα παραμείνει ή όχι στη Ρεάλ στις 30 Ιουνίου. Παράλληλα, θα δημοσιοποιήσει τοποθέτηση εξηγώντας τι έχει συμβεί μεταξύ εκείνου και του Φλορεντίνο Πέρεθ τους τελευταίους μήνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προτείνει στον Σέρχιο Ράμος μονοετή επέκταση συμβολαίου. Οι αποδοχές του δεν θα αυξηθούν σημαντικά, ενώ θα μειωθεί και ένα 10% του μισθού εξαιτίας της πανδημίας. Ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι σύμφωνος με τα παραπάνω.

Το σενάριο της αποχώρησης φαίνεται να υπερισχύει. Μάλιστα, ο Ράμος απουσίαζε στην καμπάνια για την παρουσίαση της νέας φανέλας. Επίσης, ο Αντσελότι ερωτηθείς για τον αρχηγό της ομάδας απέφυγε να απαντήσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ