ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ παρουσίασε φανέλες χωρίς Ράμος

Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο ποζάρουν κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της Ρεάλ για τη σεζόν 2021-2022
Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο ποζάρουν κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της Ρεάλ για τη σεζόν 2021-2022 REAL MADRID

Η Ρεάλ προχώρησε στην παρουσίαση των εμφανίσεων για τη νέα σεζόν, στις οποίες δεν υπάρχει πουθενά ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος, αλλά υπάρχει ως παίκτης ο αποχωρήσας με αιχμές Ζινεντίν Ζιντάν!

Η Ρεάλ παρουσίασε τις φανέλες που θα χρησιμοποιεί ως πρώτη εμφάνιση τη σεζόν 2021-2022, με πρωταγωνιστή τον MVP της φετινής σεζόν, Καρίμ Μπενζεμά, και έναν παίκτη που δεν υπολογιζόταν, τον Μαρσέλο.

Αντιθέτως, ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος απουσιάζει από την καμπάνια, ως προμήνυμα της αποχώρησής του το καλοκαίρι. Μία καμπάνια στην οποία υπάρχει ο Ζινεντίν Ζιντάν μία μέρα έπειτα από τις αιχμηρές δηλώσεις για την αποχώρησή του από το σύλλογο, μέσω ενός βίντεο.

Ο πρώην τεχνικός των "μερένγκες" πρωταγωνιστεί στο βίντεο που συνοδεύει την παρουσίαση, μέσω του εμβληματικού τέρματος που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν στον τελικό Champions League του 2002.

Στο σχεδιασμό που έκαναν από κοινού Ρεάλ και Adidas για τη νέα φανέλα κυριαρχεί το λευκό, με διάφορα σπιράλ, που συμβολίζουν "την κοινότητα των Μαδριλένων" και τα οποία οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από το συντριβάνι της Κυβέλης, παραδοσιακός τόπος πανηγυρισμών έπειτα από κάθε επιτυχία του συλλόγου.

Το λογότυπο της γερμανικής εταιρίας είναι σε χρυσό, αλλά οι περίφημες 3 παράλληλες γραμμές είναι σε μπλε, όπως και ο χορηγός στο κέντρο της φανέλας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ