ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θα ενημερώσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αν θα πάει στη Βραζιλία

Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Ρεάλ - Σίτι
Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Ρεάλ - Σίτι 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την εθνική Βραζιλίας και θα ανακοινώσει στη Ρεάλ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αν θα το τηρήσει.

Ο Κάρλο Αντσελότι υποχρεούται να ανακοινώσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες εάν θα συυνεχίσει στη Ρεάλ τη νέα σεζόν ή θα περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει όρο στο συμβόλαιό του με τους "μερένγκες" σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αν έχει σκοπό να παραμείνει στον σύλλογο, ώστε να ενεργοποιηθεί η επέκτασή του κατά δύο χρόνια.

Ο 64χρονος προπονητής έχει υπογράψει εδώ και μήνες προσύμφωνο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας ώστε να αναλάβει τη "σελεσάο", κάτι που αναμενόταν ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι.

Η αναστάτωση στα εσωτερικά τη CBF όμως τον κράτησε μακριά για την τρέχουσα σεζόν και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και τη νέα, αφού το προσύμφωνο έχει υπογραφεί από το προηγούμενο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες.

Το βέβαιο είναι ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει διατυπώσει την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο ο Ιταλός τεχνικός και όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ