ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Απέκτησε ως δανεικό τον 18χρονο Βινίσιους Τομπίας από την Σαχτάρ

Ρεάλ: Απέκτησε ως δανεικό τον 18χρονο Βινίσιους Τομπίας από την Σαχτάρ

Ο Βινίσιους Τομπίας δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο με την Σαχτάρ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία όμως πλέον ανοίγεται μία νέα μεγάλη πόρτα μπροστά του, με την Ρεάλ να αποκτάει τον 18χρονο μπακ ως δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν 202-23.

Τον Ιανουάριο του 2022 η Σαχτάρ έκανε δικό της τον Βινίσιους Τομπίας όμως πέρα από τις προπονήσεις που έκανε μαζί της δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου να ανατρέπει τα πάντα.

Εδώ και λίγη ώρα όμως, ο 18χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μπορεί να αισιοδοξεί εκ νέου όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του, με τους πορτοκαλί να έρχονται σε συμφωνία με την Ρεάλ και να τον παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού στους μερένγκες μέχρι τη λήξη της σεζόν 2022-23.

Κατά τη διάρκεια του δανεισμού του, ο νεαρός Βραζιλιάνος (ενηλικιώθηκε στις 23 Φεβρουαρίου) θα αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, στην Καστίγια, με τους Μαδριλένους να έχουν την ευκαιρία σε αυτό το διάστημα να τον αξιολογήσουν και σε περίπτωση που κρίνουν πως είναι σε θέση να σταθεί στην πρώτη ομάδα να υπογράψουν μαζί του νέο συμβόλαιο.

Και αυτό γιατί στη συμφωνία τους με την Σαχτάρ υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της Ρεάλ, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι μερένγκες θα έχουν τη δυνατότητα σε κάτι λιγότερο από 1,5 χρόνο από τώρα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ