ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Είχα συμφωνήσει με τη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κάλεσα τον Πέρεθ για να του πω ότι πάω στη Γιουβέντους"

Ο Μαξ Αλέγκρι
Ο Μαξ Αλέγκρι @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε σε μέσα της Ιταλίας ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως κάλεσε ο ίδιος τον Πέρεθ και του είπε ότι επιστρέφει στη Γιουβέντους, απορρίπτοντας για δεύτερη φορά τους μπιανκονέρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι, σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι πριν όμως καταλήξει τελικά στους μπιανκονέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι αποφάσισε να επιλέξει τελικά την επιστροφή στην Ιταλία επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον ευχαριστεί παρά τη μη θετική κατάληξη, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που απέρριψε την πρόταση των μερένγκες.

"Είχα ήδη υπογράψει μαζί τους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τηλεφώνησα στον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θα πάω γιατί είχα επιλέξει τη Γιουβέντους. Με ευχαρίστησε. Όταν με πήρε τηλέφωνο τον Μάιο, δεν είχα καμία αμφιβολία.

Δεν μετανιώνω, θα ήταν υπέροχο επαγγελματικά: Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Είμαι περήφανος που έχω προπονήσει τη Μίλαν για τέσσερα χρόνια και που βρίσκομαι στη Γιουβέντους τώρα.

Απέρριψα τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές. Την πρώτη φορά που ήμουν σε συζητήσεις για επέκταση με τη Γιουβέντους. Είπα στον Φλορεντίνο ότι είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στον Ανιέλι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ