ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράνγκνικ: "Από το παιχνίδι φάνηκε ότι θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά"

Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στραβοπάτησε κόντρα στη Γουλβς, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να παραδέχεται μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, αλλά και πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρεθεί ξανά εκεί που πρέπει.

Το γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 82' ήταν καθοριστικό και έδωσε στη Γουλβς τη νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ για το πρώτο παιχνίδι τους μέσα στο 2022. Οι Κόκκινοι Διάβολοι,που έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα και βρίσκονται στην 7η θέση με 31 βαθμούς, δεν εντυπωσίασαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με μόλις δύο τελικές στην εστία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ραλφ Ράνγκνικ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, τονίζοντας πως το σημερινό παιχνίδι ήταν η απόδειξη ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται πολλή δουλειά για να βελτιωθεί.

"Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ούτε σε ατομικό, αλλά ούτε σε συλλογικό επίπεδο. Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή και την εστία μας. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τον σχηματισμό και είχαμε περισσότερο έλεγχο στο ματς.

Το παιχνίδι έδειξε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι ένα κάτι που αφορά το σύνολο της ομάδας,

Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν θέλω να μιλήσω για μεμονωμένες επιδόσεις παικτών, είναι θέμα όλης της ομάδας. Μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε. Δεν έχει νόημα τώρα να μιλάμε για ατομικές επιδόσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ