PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-1: Ο Μουτίνιο πάγωσε το Ολντ Τράφορντ στο 82'

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-1: Ο Μουτίνιο πάγωσε το Ολντ Τράφορντ στο 82'

Το γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 82' έδωσε στη Γουλβς τη νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, για το πρώτο παιχνίδι τους μέσα στο 2022.

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς. Οι "λύκοι" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήραν δίκαιη νίκη με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Premier League, πρώτη στο Ολντ Τράφορντ από το 1980, χάρη σε γκολ του Ζοάο Μουτίνιο στο 82'.

Ο Πορτογάλος μέσος εκμεταλλεύτηκε διώξιμο του Φιλ Τζόουνς, ο οποίος επέστρεψε στη δράση ύστερα από τον Ιανουάριο του 2019, ώστε με σουτ εκτός περιοχής να νικήσει τον Νταβίδ ντε Χέα και να σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 15 τελικές στο 1ο ημίχρονο, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που επισκέφθηκε το "Ολντ Τράφορντ" στην Premier League από το 2003-2004. Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία τους έπαιξε ο πολύ καλός Ντανιέλ Ποντένσε. Καμία από αυτές δεν ήταν τόσο επικίνδυνες, ωστόσο την ίδια στιγμή η Γιουνάιτεντ παρουσίαζε τεράστια αδυναμία τόσο στο να τις περιορίσει, όσο και να δημιουργήσει δικές της.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια με εξαίρεση περίπου 10 λεπτά. Σε αυτά, ο Μπρούνο Φερνάντες είχε δοκάρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν οφσάιντ και στη συνέχεια είχε μια καλή στιγμή στην αντεπίθεση. Η απάντηση των παικτών του Μπρούνο Λάζε ήρθε με ένα φάουλ του Ρομάν Σαΐς που κατέληξε στο δοκάρι και με το γκολ του Μουτίνιο, ύστερα από το οποίο η Γιουνάιτεντ δεν αντέδρασε.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Τα highlights

Τσέλσι - Λίβερπουλ 2-2

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Γουότφορντ - Τότεναμ 0-1

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ 2-3

Έβερτον - Μπράιτον 2-3

Λιντς - Μπέρνλι 3-1

Μπρέντφορντ - Άστον Βίλα 2-1

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ