ΓΟΥΛΒΣ

Ποντένσε: Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Man of the Match της Γουλβς κόντρα στη Γιουνάιτεντ

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε © 2020 ANDREW BOYERS/AP IMAGES

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, αναδείχθηκε Man of the Match στο σπουδαίο διπλό της Γουλβς στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναλυτικά τα εντυπωσιακά στατιστικά του.

Με το δεξί μπήκε στο 2022 η Γουλβς, η οποία έφυγε με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Ζοάο Μουτίνιο. Οι "λύκοι" ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια, ενώ Man of the Match αναδείχθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είχε μία εξαιρετική παρουσία.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία αντικατοπτρίζεται και στα στατιστικά του. Συγκεκριμένα, είχε 56 ενέργειες με την μπάλα, 26/31 επιτυχημένες πάσες, ενώ δημιούργησε και τέσσερις ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, τις περισσότερες από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα.

Επιπλέον, είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες, με τρεις εξ αυτών να καταλήγουν στην εστία, ενώ είχε και επτά ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή, τις περισσότερες απ' όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση.

Γενικότερα, η εικόνα του 26χρονου Πορτογάλου εξτρέμ στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλή, έχοντας σημαντική συμβολή και στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Τσέλσι (0-0) και Μπράιτον (εκτός έδρας νίκη με 1-0).

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ποντένσε:

  • Ενέργειες με την μπάλα: 56
  • Πάσες: 26/31 (83%)
  • 4 σουτ, τα 3 στην εστία
  • Ευκαιρίες που δημιούργησε: 4
  • Ανακτήσεις κατοχής: 6
  • Επαφές στην περιοχή του αντιπάλου: 7

Βέβαια, πολύ καλή παρουσία είχε κι έτερος πρώην "ερυθρόλευκος", Ζοζέ Σα, ο οποίος κράτησε ξανά το μηδέν για την ομάδα του, ενώ είχε μία εξαιρετική επέμβαση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ