ΣΤΗΜΕΝΑ

Ψωμιάδης: "Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου"

Ψωμιάδης: "Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου"
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Ψωμιάδης δήλωσε για ακόμα μία φορά πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του, ενώ τόνισε πως είχε σκοπό να παραδοθεί.

"Είχα πρόθεση να εμφανιστώ ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η συμπεριφορά μου, άλλωστε το δείχνει. Έμενα σε σπίτι 300 μέτρα από το δικό μου και όλο αυτό το διάστημα είχα επαφή με τους δικηγόρους μου. Μάζευα στοιχεία για την υπεράσπισή μου.

Αναρωτιέμαι μήπως δεν άρεσε σε κάποιους η αυθόρμητη εμφάνισή μου στον ανακριτή που είχα προγραμματίσει για την Δευτέρα, την οποία προφανώς γνώριζαν, αφού παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες. Την παρουσίασαν σαν σύλληψη. Ήταν αυθόρμητη εμφάνιση", είπε αρχικά ο Μάκης Ψωμιάδης και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου στη δικογραφία, όπως δεν υπάρχει και για την ομάδα της Καβάλας, αλλά και για τον γιο μου Σταύρο. Άλλωστε η υπόθεση για τον Σταύρο.

Έχει απομυθοποιηθεί μετά το βούλευμα που μείωσε το ποσό της εγγύησης του στα 100.000 ευρώ, όπως επίσης, και τη δήλωση σε έγγραφο της δικογραφίας, που αναφέρει πως ο Σταύρος δεν έχει καμία σχέση με έκνομη συμπεριφορά", ήταν οι δηλώσεις του πρώην παράγοντας στην εφημερίδα Real News.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ