ΠΑΟΚ

"Ψηστήρι" στον Χατζηισαΐα

Από το αεροδρόμιο στην Τούμπα πήγε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και συζήτησε με τον Λούμπος Μίχελ για το ενδεχόμενο να πάει στη Στεάουα ως αντάλλαγμα της μεταγραφής Βαρέλα.

Από τη στιγμή που ο Λούμπος Μίχελ έκλεισε το κεφάλαιο της πώλησης του Ρόμπερτ Μακ (μένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του στη Ζενίτ), έχει ρίξει όλο το βάρος στην υπόθεση Βαρέλα. Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ιδιοκτήτη της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό (συμφώνησαν σε ένα ποσό ενός εκατ. ευρώ) και απομένει να βρεθεί ο παίκτης που θα πάει στη ρουμανική ομάδα.

Ο Έρικ Σάμπο επέλεξε Μπεϊτάρ και αρνήθηκε την προοπτική μετακόμισης στην ομάδα του Βουκουρεστίου και έτσι η κουβέντα περιστράφηκε στο όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα που είναι πέμπτη επιλογή στους στόπερ του ΠΑΟΚ (Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μαλεζάς, ΠΟύγγουρας μπροστά του).Ο υψηλόσωμος αμυντικός εμφανιζόταν αρνητικός χθες-κάτι που ανέφερε και σε δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο-και έτσι ο Μίχελ ανέλαβε να μιλήσει μαζί του για να του αλλάξει γνώμη.

Έτσι, μετά την άφιξη της αποστολής από το Ντίσελντορφ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο νεαρός αμυντικός βρέθηκαν στο γραφείο του πρώτου στην Τούμπα και είχαν συζήτηση για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Ρουμανία. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το παρών έδωσε και ο Βλάνταν Ίβιτς.Εξέλιξη δεν υπήρξε, ωστόσο αναμένεται μέχρι το βράδυ, καθώς δόθηκαν μερικές ώρες στον Χατζηισαΐα να το ξανασκεφτεί. Αν δεν συναινέσει ο Χατζηισαΐας θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί η πρόταση.Όσον αφορά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, αυτή σημειώθηκε (με πτήση από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ στο "Μακεδονία") λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Δείτε φωτογραφίες και videos από την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Related content

Related content

Related content

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ