ΕΛΛΑΔΑ

ΠΣΑΠΠ για την υπόθεση Μπαριέντος: "Είμαστε στο πλευρό του, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση"

Ο Ζαν Μπαριέντος
Ο Ζαν Μπαριέντος INTIME

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη υπόθεση και παράλληλα καλεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την υπόθεση του Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ακολουθεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους είναι υπεύθυνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ: "Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ