ΑΕΛ

Προβληματισμός και αυτοκριτική

Προβληματισμός και αυτοκριτική
Ουζουνίδης

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό

Ο αριθμός "13" φαίνεται πως δεν είναι πολύ τυχερός για την ομάδα της ΑΕΛ, καθώς μετά από 13 σερί παιχνίδια αήττητοι στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασαν τελικά από τον ΠΑΟ στο Ο.Α.Κ.Α με 3-0.
Αυτό που προβληματίζει όμως τον Έλληνα τεχνικό δεν είναι τόσο η ήττα, αφού κάποια στιγμή θα ερχόταν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Στο πρώτο μέρος οι "βυσσινί" κράτησαν καλά την μπάλα και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το πολύτιμο μηδέν στην άμυνα, όμως στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν.

Μέσα σε οκτώ λεπτά οι παίκτες του Ουζουνίδη δέχθηκαν τρία τέρματα, μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το βαρύ σκορ.

Με δηλώσεις του ο Μουτέρ Μετίν παραδέχθηκε την αδράνεια των συμπαικτών του, ενώ έκανε και αυτοκριτική για την σπουδαία ευκαιρία που έχασε στο πρώτο μέρος.

" Δυστυχώς δείξαμε ερασιτεχνική νοοτροπία στο δεύτερο μέρος. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από ομάδες σαν εμάς. Ο ΠΑΟ είναι ομάδα με εμπειρία και τα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Δεν καταφέραμε να μπούμε στο κλίμα του αγώνα στο δεύτερο μέρος και κάναμε πολύ κακή εμφάνιση.

Όσο για εμένα, να πω ότι αν είχα υπολογίσει καλύτερα και είχα σκοράρει στο πρώτο μέρος τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

Τα καλά νέα είναι ότι η ήττα του Άρη από τον Αστέρα με 4-0 κράτησε την ΑΕΛ στην πέμπτη θέση την βαθμολογίας και την διαφορά των τριών βαθμών που έχουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες.

Θρηνεί η οικογένεια της ΑΕΛ


" Η οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του Βασιλείου Καραμήτσου. Ο εκλιπών υπήρξε στο παρελθόν διοικητικό στέλεχος της ομάδας με ουσιαστική προσφορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δρώντας στο πλευρό του αείμνηστου προέδρου, Αντώνη Καντώνια, είχε τον ρόλο του γενικού αρχηγού στην πρώτη διοίκηση που συστήθηκε μετά την επαγγελματοποίηση του ποδοσφαίρου και την δημιουργία της ΠΑΕ, το καλοκαίρι του 1979. Αντί στεφάνου, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, θα διαθέσει χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας".













TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ