LA LIGA

Πρώτη ήττα για "βασίλισσα"(videos)!

Πρώτη ήττα για "βασίλισσα"(videos)!
πουγιολ απογοητευτικο

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρεάλ, με θύτη την Εσπανιόλ στο "Μονζουί' με 2-1

Έτσι, η ομάδα του Μπερντ Σούστερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα, η οποία λίγες ώρες πριν ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, ενώ είδε και την Βαλένθια να την πλησιάζει στον έναν βαθμό, μετά το νικηφόρο πέρασμα των "νυχτερίδων" από την έδρα της Λα Κορούνια.
Η ομάδα της Καταλονίας πήρε με το... καλημέρα κεφάλι στο σκορ, με το γκολ του Ριέρα στο 1ο λεπτό, μετ τη Ρεάλ να έχει μοναδική καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά μία κεφαλιά του Ραούλ.

Την χαριστική βολή στις ελπίδες της Ρεάλ να ξαναμπούν στο ματς έδωσε στο 52ο λεπτό ο Ταμούδο, ο οποίος πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού γύρισε προς την εστία έστειλε με μία εκπληκτική λόμπα τη μπάλα στο βάθος της μαδριλένικης εστίας, βλέποντας τον Κασίγιας να είναι λίγα βήματα έξω από το γραμμή του τέρματός του.

Με έξυπνη τακτική, η Εσπανιόλ (τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα) έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Καμενί, με τη Ρεάλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 90ο λεπτό με κεφαλιά του δεξιού μπακ Σέρχιο Ράμος.

H σύνθεση της Ρεάλ Mαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Καναβάρο, Μέτσελντερ, Μαρσέλο, Ντιαρά (84' Γκάγο), Γκούτι, Χιγκουαΐν (72' Σολδάδο), Σνάιντερ, Φαν Νίστελροϊ, Ραούλ

Ύστερα απο εξαιρετική εμφάνιση, η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο UEFA, Βιγιαρεάλ, σκόρπισε στο "Μαδριγάλ" την Μπάρτσελόνα επικρατώντας με 3-1 και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα "κίτρινα υποβρύχια" έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στην "πανίσχυρη" Μπαρτσελόνα και πήραν μια πανάξια νίκη στην έδρα τους με 3-1.

Οι παίκτες του Μάνουελ Πελεγκρίνι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν προβάδισμα με το καλημέρα, καθώς στο 2ο λεπτό ο Φράνκο πάσαρε άψογα για τον Καθόρλα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των καταλανών.

Δέκα λεπτά αργότερα (12') ο Αμπιντάλ έκοψε αντικανονικά τον Πιρές μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτήτης καταλόγισε πέναλτι και ο Σένα που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μειώσει, όταν στο 24ο λεπτό ο Μέσι πάσαρε για τον αντικαταστάτη του Ροναλντίνιο, Μπόγιαν, και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ κάνοντας το 2-1.

Η απάντηση ήταν άμεση απο τα "κίτρινα υποβρύχια" καθώς εννιά λεπτά αργότερα (33'), κέρδισαν και πάλι πέναλτι, με τον Μάρκος Σένα να το εκτελεί και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Σόου "νυχτερίδων" στο Ριαθόρ

Επιβλητική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Βαλένθια καθώς επικράτησε με 4-2 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ".

Οι "νυχτερίδες" ξεκίνησαν δυνατά και εύτυχησαν να προηγηθούν στο 9ο μόλις λεπτό με τον Χουακίν, ενώ έξι λεπτά αργότερα (15') ο Μπαράχα έκανε το 2-0 για την Βαλένθια.

Στο 28ο λεπτό ο Σίσκο μείωσε για τους Ντέπορ σε 2-1, όμως με δύο γκολ του Μοριέντες στο 37' και στο 73' η Βαλένθια πήρε προβάδισμα τριών γκολ με 1-4.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τρια λεπτά πριν απο την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα να μειώσουν με γκολ του Μποδίπο σε 2-4, όμως τίποτα παραπάνω.

Με αυτή την νίκη της η Βαλένθια, συγκατοικεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την Βιγιαρέαλ, αφήνοντας τέταρτη την Μπαρτσελόνα.

Ο Φαμπιάνο "καθάρισε" για την Σεβίλλη


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Φαμπιάνο η Σεβίλλη πήρε την νίκη με 2-0 στην έδρα της αδύναμης Λεβάντε.

Οι Ανδαλουσιανοί "καθάρισαν" απο νωρίς το παιχνίδι, αφού στο 5ο λεπτό ο Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ για την Σεβίλλη, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Βραζιλιάνος ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δείτε στιγμιότυπα απο την νίκη της Βιγιαρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα



Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης:







Λα Κορούνια - Βαλένθια 2-4



Συνοπτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα


Σάββατο 20/10

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-1 (2' Καθόρλα, 13', 34' Σένα πεν/24' Μπόγιαν)
Λα Κορούνια – Βαλένθια 2-4 (29' Σίσκο, 88' Μποδίπο/10' Χοακίν πεν., 16' Μπαράχα, 38', 73' Μοριέντες)
Λεβάντε – Σεβίλλη 0-2 (7, 14’ πεν. Φαμπιάνο)
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (1' Ριέρα, 52' Ταμούδο / 90' Σέρχιο Ράμος)

Κυριακή 21/10 (18:00)

Αλμερία – Οσασούνα
Βαγιαδολίδ – Μπιλμπάο
Μπέτις – Σανταντέρ
Ουέλβα – Μαγιόρκα
Χετάφε – Μούρθια
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σαραγόσα





































































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ