ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ρικέλμε

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ρικέλμε
Ρικέλμε

Προτάθηκε ο Ρικέλμε για την θέση του επιτελικού μέσου και η περίπτωσή του εξετάζεται (vids)

Μετά την σχεδόν βέβαιη απόκτηση του Τρεζόρ Λούα Λούα, αν φυσικά περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και πείσει τον Ζίκο πως μπορεί να προσφέρει άμεσα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, όπως ακριβώς έχει ζητήσει ο Βραζιλιάνος προπονητής.
Πληροφορίες θέλουν στη συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη, να έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους" από τον Πίνι Ζαχάβι.

Ο 31χρονος (τον Γενάρη κλείνει τα 32) ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι που μας έρχεται μένει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορ στην οποία ανήκει.

Η τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου ωστόσο, σε συνδυασμό με το παχυλό συμβόλαιο του Αργεντινού, ίσως φέρει την λύση της συνεργασίας μαζί του πιο νωρίς, ίσως και τον Γενάρη.

Το κασέ του Ρικέλμε δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 2 εκ. ευρώ, ποσό που αυτή τη στιγμή θεωρείται απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Βέβαια σε αυτό θα μετρήσει και η γνώμη του Ζίκο, που αν επιμείνει για τον 31χρονο άσο, τίποτε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ο Χουάν Ρικέλμε εν δράσει
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ