ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Λούα Λούα

Στην Ελλάδα ο Λούα Λούα
Λούα Λούα

Στην Ελλάδα ο Λούα Λούα. "Χαίρομαι που γύρισα", είπε ο φορ από το Κονγκό. Δείτε videos από την άφιξή του

Ωστόσο κατά την άφιξή του ο Κονγκολέζος άσος δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες και αρκέστηκε στο λακωνικό: " Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα. Θα κάνω προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα δούμε τι θα συμβεί".



Όπως είναι γνωστό ο Λούα Λούα θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ζίκο, προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική του κατάσταση. Ο πρώην παίκτης της Νιούκαστλ θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από τον τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας και ο τελευταίος θα είναι εκείνος που θα πάρει την οριστική απόφαση για την απόκτησή του ή μη.

Αρχικά, ο 29χρονος άσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί το πρωί της Τρίτης, ενώ πιθανότατα την ίδια ημέρα να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λούα Λούα δε δεσμεύεται με συμβόλαιο και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει απλά το συμβόλαιο που ενδεχομένως να υπογράψει μαζί του.

Who is who

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1980 στην Κινσάσα. Στην Κόλτσεστερ ξεκίνησε το 1998 την καριέρα του και το 2000 πήγε στη Νιούκαστλ, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι το 2004.

Εν συνεχεία μεταπήδησε στην Πόρτσμουθ (σ.σ. αρχικά ως δανεικός) στην οποία έμεινε ως το 2007, προτού έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2007-2008 ο άσος από το Κονγκό φόρεσε 21 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα (σ.σ. στο πρωτάθλημα) πετυχαίνοντας 5 γκολ. Το καλοκαίρι του 2008 έφυγε για την Αλ Αράμπι με την οποία πέτυχε 22 τέρματα σε 30 εμφανίσεις.

Τέλος έχει χριστεί 31 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό έχοντας... κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα 18 φορές.

Videos από την άφιξη του Λούα Λούα







Γκαλέτι: "Θέλω πρόκριση στα προημιτελικά"

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο MVP της αναμέτρησης του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ Ολυμπιακού και Πανθρακικού, με προσωπικό μήνυμα που άφησε στην ιστοσελίδα που διατηρεί εξέφρασε την επιθυμία του για πρόκριση στους "8" του Champions League, ανεξαρτήτως αντιπάλου!

Ο Αργεντινός σταρ των "ερυθρολεύκων" εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε την Κυριακή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα της Κομοτηνής , τονίζοντας παράλληλα ότι το γκολ και ο τίτλος του MVP στο εν λόγω παιχνίδι αποτελούν επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και της υποστήριξης τόσο της οικογένειάς του όσο και των φιλάθλων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λουτσιάνο Γκαλέτι:

" Ακόμα αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ενεργό δράση και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα νιώθω ακόμα καλύτερα.

Σίγουρα το γκολ μαζί με τον τίτλο του MVP του αγώνα με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστά και είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και της υποστήριξης από την οικογένειά μου, αλλά και τους φιλάθλους μας.

Σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω νίκη και πρόκριση απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο μιας και οι αντίπαλοι στην φάση των 16 είναι όλες μεγάλες ομάδες και ειλικρινά δεν υπάρχουν προτιμήσεις



".

Ζίκο: " Όποιος πιστεύει στον εαυτό του πρέπει να πολεμήσει"

Για τον Ολυμπιακό και τις έως τώρα εντυπώσεις του από την Ελλάδα, μίλησε ο Ζίκο σε ΜΜΕ της χώρας του. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Βραζιλιάνος τεχνικός στο folha.uol.com.br.

Και τότε εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός;

" Ναι ήμουν στη Ρωσία ακόμα. Το μόνο που με πείραξε από την ΤΣΣΚΑ είναι ότι μετά την απομάκρυνσή μου από τον πάγκο της, έπρεπε να κάνω τα πάντα μόνος. Τη μέρα που έφευγα, δέχτηκα στο αεροδρόμιο μια κλήση από την Ελλάδα και από τον Ολυμπιακό που με ρώτησαν αν με ενδιέφερε να αναλάβω. Είπα ότι με ενδιέφερε. Όταν έφτασα στο Παρίσι είχα πάνω από δέκα μηνύματα.

Είχα μια περιπέτεια με τις αποσκευές μου και μέσα σε 24 ώρες έπρεπε να παρακολουθήσω την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου κερδίσαμε. Μπορεί οικονομικά τα πράγματα να είναι χειρότερα από την ΤΣΣΚΑ, αλλά θα ανταμειφθώ από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου. Όποιος πιστεύει στον εαυτό του πρέπει να πολεμήσει. Δόξα τω Θεώ εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στην πρώτη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ".

Από αυτά που έχει δει μέχρι τώρα τι πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός στους "16";

" Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φυσικά και δεν είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που είναι φαβορί. Σε τρεις μήνες που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό δεν έχουμε παίξει ποτέ με την βασική ομάδα και έχω πέντε παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα μου είναι καλή, με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Σεβίλλη και στην εθνική Αργεντινής.

Έχω τρεις Βραζιλιάνους, τους Λεονάρντο, Ντουντού και Ντιόγκο. Ο τελευταίος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια μαζί μου λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ο Λεντέσμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο μοναδικός βασικός παίκτης της Εθνικής Ελλάδας από την ομάδα μου, ο Τοροσίδης επιστρέφει τώρα. Ο Γκαλέτι ο οποίος ήταν διεθνής με την Αργεντινή, ήταν μεγάλο διάστημα εκτός εξαιτίας τραυματισμών. Τώρα έρχονται τα νοκ άουτ. Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις μόνο με το όνομα".

*Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ζίκο ΕΔΩ





















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ