ΙΤΑΛΙΑ

Πρόταση του Ολυμπιακού για Τρεζεγκέ!

Πρόταση του Ολυμπιακού για Τρεζεγκέ!

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η datasport.it αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Ο Τρεζεγκέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, αλλά και άλλων ομάδων, από την Τουρκία, την Ισπανία, ακόμα και από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πιο δελεαστική πρόταση έρχεται από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς προσφέρει στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνονται τα μπόνους.

Επίσης αναφέρεται ότι αν η Γιουβέντους ολοκληρώσει τελικά τη μεταγραφή του Βόσνιου, Έντιν Ντζέκο, ο Τρεζεγκέ θα είναι πιο κοντά στο να αποχωρήσει από τη "γηραιά κυρία". Σε μία τέτοια περίπτωση, η πρόταση του Ολυμπιακού θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν από τους "μπιανκονέρι".

Τέλος, υπάρχει αναφορά και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για τον Ροναλντίνιο, αλλά και για την πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν καταθέσει στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ