ΑΕΚ

Πρώτα θα τρέχει η ΑΕΚ

Πρώτα θα τρέχει η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει το πρώτο από τα βασικά γνωρίσματα της νέας ΑΕΚ, την οποία "χτίζει" ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια της προτετοιμασίας στην Πολωνία. (videos)

Για να πει κανείς με σιγουριά με πιο σύστημα θα παίζει η ΑΕΚ είναι ακόμα πολύ νωρίς. Ακόμα πιο νωρίς, είναι για να φανεί ποιοι από τους «κιτρινόμαυρους» έχουν το προβάδισμα για να πάρουν θέση στην ενδεκάδα που θα αποτελέσει τον βασικό κορμό. Ως εκ τούτου για το αγωνιστικό μοντέλο που έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ Κετσπάγια, λίγα πράγματα έχουν αποκαλυφθεί σ’ αυτές τις έξι μέρες δουλειάς εδώ στο Κίελτσε.

Ωστόσο εκείνο που έχει φανεί, είναι πως ο Γεωργιανός τεχνικός επιδιώκει η νέα ΑΕΚ καταρχήν να… τρέχει. Άλλωστε, όπως διαβάσατε ήδη στοSport24.gr, ο Κετσπάγια ξεκαθάρισε ήδη πως «για να παίξουμε καλή μπάλα, θα πρέπει πρώτα να μάθουμε να τρέχουμε». Και για να το πετύχει αυτό δουλεύει πολύ και συστηματικά.

Όλες ανεξαιρέτως οι πρωινές προπονήσεις εδώ στο Κίελτσε, είναι αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στην δουλειά στην φυσική κατάσταση. Σε τίποτε άλλο. Και το πρόγραμμα της δουλειάς έχει προετοιμαστεί μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, από τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ σε συνεργασία πάντα με τον Κετσπάγια. Μάλιστα έχει χωριστεί σε επίπεδα. Ξεκίνησε με πιο χαλαρές ασκήσεις μέχρι και το περασμένο Σάββατο (3/7) και από την Κυριακή (4/7) η ένταση έχει ανέβει στην δουλειά που γίνεται. Και θα ανεβαίνει σταδιακά. Ενώ σε νέο επίπεδο δουλειάς στην φυσική κατάσταση, με ένταση ανάλογα προσαρμοσμένη, θα περάσουν οι παίκτες της ΑΕΚ όταν θα ξεκινήσουν τα φιλικά. Δηλαδή από την Τετάρτη (6/7).

Ο στόχος του Κετσπάγια, είναι μόλις ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εδώ στο Κίελτσε, να έχουν μπει οι βάσεις ώστε να παρουσιαστεί μια ομάδα που θα έχει ως κύριο γνώρισμα την ταχυδυναμική της. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το αγωνιστικό μοντέλο το οποίο έχει στο μυαλό του τεχνικός της ΑΕΚ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ