ΑΡΗΣ

Πρώτα ο επενδυτής και μετά η έφεση

Πρώτα ο επενδυτής και μετά η έφεση
INTIME SPORTS

Το θέμα του επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης και της έλευσης του σε αυτήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο ακολούθως όλα δείχνουν πως θα γίνει η έφεση για την προ δεκαημέρου απόρριψη της υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Αφού πρώτα μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης και της έλευσής του σε αυτήν ακολούθως όλα δείχνουν πως θα γίνει η έφεση για την προ δεκαημέρου απόρριψη της υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Μία καθυστέρηση που έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την επιβολή ποινών για αυτό και το θέμα του επενδυτή έχει μπει σε προτεραιότητα.

Η εξέλιξη εξάλλου στο θέμα του επενδυτή θα κρίνει το αν θα γίνει είτε έφεση της ΠΑΕ Άρης στην απόρριψη του δικαστηρίου για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 είτε νέα αίτηση υπαγωγής της σε αυτό με το παράλληλο αίτημα για νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές της.

Το θέμα του επενδυτή εξάλλου προέκυψε ακόμη πιο έντονα την περασμένη εβδομάδα μέσα από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, και ακολούθησαν δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Μέσω αυτών καθορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία η αυριανή ημέρα της 5ης Δεκεμβρίου δεδομένου ότι τότε ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης.

Πλέον η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται καθώς απομένει μία μόλις μέρα μέχρι αύριο και στην Αλκμήνης περιμένουνε να υλοποιηθεί η προσυμφωνία με τον επιχειρηματία που φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει τουλάχιστον σε πρώτη φάση τα 7.000.000 ευρώ. Αυτά με τα οποία θα γίνει κάτοχος του 51% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Ένα ποσό που αν καταβληθεί μέχρι αύριο θα ισοδυναμεί ότι η ΠΑΕ Άρης θα γυρίσει σελίδα χωρίς κανέναν να θέλει να σκέφτεται μία αντίθετη εξέλιξη.

Ένα θέμα που δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των αποδυτηρίων της ομάδας του Άρη εκεί όπου σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο θα συνεχιστεί με μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Όπως χθες με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να αναμένει να δει αν θα μειωθούν τα προβλήματά του. Και πιο συγκεκριμένα αυτά που αντιμετωπίζουν οι Ανδρέας Ηρακλής (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) και Ανδρέας Τάτος (διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο), ενώ οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ίμπε χθες έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όπως επίσης και ο Σαλόζε Ουντότζι για προληπτικούς λόγους.

Όσο για τον Άντι Ρένια, που αποχώρησε από το διπλό με την ομάδα Κ-20 την Δευτέρα με πρόβλημα στον δικέφαλό του θα κάνει σήμερα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και ο ακριβής χρόνος απουσίας του από την ενεργό δράση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ