ΑΡΗΣ

Στην άκρη Πουλίδο και Αγκάνθο

Στην άκρη Πουλίδο και Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο δεν φαίνεται να αποτελούν πλέον βασικές επιλογές του Ζόραν Μιλίνκοβιτς και απομένει να φανεί αν θα παραμείνουν στο ρόστερ του Άρη.

Απομένει να φανεί αν οι Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο θα παραμείνουνε στο ρόστερ του Άρη δεδομένου ότι δεν φαίνεται να αποτελούνε πλέον βασικές επιλογές του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Κάτι που στην περίπτωση του Πουλίδο φάνηκε και με το παραπάνω όταν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό έγινε αλλαγή μετά το 1-2 στο 37΄ ενώ όσον αφορά τον Αγκάνθο ο 45χρονος τεχνικός τον άδειασε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης παράλληλα με την συνέχιση των επαφών της με τον υποψήφιο επενδυτή καλείται να δώσει λύσεις με τους δύο Ισπανούς με δεδομένες τις δυσκολίες αντικατάστασής τους.

Δυσκολίες που έχουνε να κάνουνε με το ότι λόγω της απαγόρευσης που υπόκειται στις μεταγραφές εξαιτίας της μη αδειοδότησης μπορεί να κάνει μία μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών και όσων θέλει κάτω των 24.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης θα ασχοληθεί με το όλο θέμα μετά το θέμα του επενδυτή, δηλαδή από μεθαύριο και μετά, με το πιθανότερο να είναι οι Πουλίδο και Αγκάνθο να μην ακολουθήσουνε την αποστολή στο Παγκρήτιο την Παρασκευή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας που ξεκίνησε χθες ο Άντι Ρένια τραυματίστηκε στο διπλό με την ομάδα Κ-20 καθώς υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και θα επανέλθει το 2014. Μετά δηλαδή από έναν μήνα.

Ανδρέας Ηρακλής και Ανδρέας Τάτος αποχώρησαν με προβλήματα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό και είναι αμφίβολοι για το Σάββατο στο Παγκρήτιο.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος μεσοαμυντικός υπέστη υποτροπή στο παλιό του τραύμα (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), ενώ ο 24χρονος επιτελικός μέσος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο. Για αυτό και αμφότεροι θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σε ό,τι αφορά τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Τζον Ιμπέχ συνέχισαν από χθες το ατομικό τους πρόγραμμα με τον πρώτο να μην προλαβαίνει και το παιχνίδι στο Παγκρήτιο, ενώ ο Σαλόζε Ουντότζι έκανε θεραπεία. Η προετοιμασία του Άρη συνεχίστηκε σήμερα με μία πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ