ΑΡΗΣ

Προσφυγή ο Κατίδης

Προσφυγή ο Κατίδης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη προσφυγή μετά από αυτές των Σανκαρέ και Σηφάκη και αυτές των Φατί και Ντίκο. Του Γιώργου Κατίδη.

Ο Γιώργος Κατίδης προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης ζητώντας μεταξύ άλλων και την ελευθερία του κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Του 2013.

Η ΠΑΕ Άρης έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη προσφυγή μετά από αυτές των Σανκαρέ και Σηφάκη, που την ίδια ώρα πήραν αναβολή για τις 11 Ιουνίου, όπως και αυτές των Φατί και Ντίκο.

Ο Κατίδης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι επιστρέφει το μεσημέρι μέσω Αθηνών από τη Δανία, όπου το απόγευμα της Κυριακής πανηγύρισε με την Εθνική Νέων την πρόκριση στην τελική φάση του EURO U19.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο 19χρονος διεθνής μέσος, που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Έβερτον, θα κληθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για εύρεση λύσης και απόσυρση της προσφυγής του. Του 2013.

Με την χθεσινή εξέλιξη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη προσφυγή μετά από αυτές των Σανκαρέ και Σηφάκη που την ίδια ώρα πήρανε αναβολή για τις 11 Ιουνίου όπως και αυτές των Φατί και Ντίκο.

Ο 19χρονος διεθνής μέσος κατέθεσε χθες Δευτέρα την προσφυγή του μέσω του δικηγόρου του Βαγγέλη Χατζηιωάννου αξιώνοντας ένα ποσό περίπου 25.000 ευρώ.

Ο Κατίδης θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιστρέφει το μεσημέρι μέσω Αθηνών από την Δανία όπου χθες το απόγευμα πανηγύρισε με την Εθνική Νέων την πρόκριση στην τελική φάση του EURO U19.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο 19χρονος διεθνής μέσος, που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Έβερτον, θα κληθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για εύρεση λύσης και απόσυρσης της προσφυγής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ