ΑΕΚ

Προς παραμονή ο Λεονάρντο

Προς παραμονή ο Λεονάρντο
INTIME SPORTS

Σκληρό πόκερ στην υπόθεση του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Διακανονισμό προτείνει η διοίκηση του Δικεφάλου και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα δεχθεί. Εγγυήσεις ζητά ο παίκτης.

Ο Λεονάρντο κατέθεσε προσφυγή το μεσημέρι της Δευτέρας και αργότερα είχε συνάντηση με τον Αδαμίδη. Πρόθεση του ήταν να πάρει την ελευθέρας του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, αφού όπως έχει πει και ο ίδιος δεν αντέχει την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός φαινόταν ως ο πιθανότερος προορισμός του του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο ραντεβού με τον πρόεδρο της Ένωσης. Η ΠΑΕ πρότεινε διακανονισμό στον "Λέο" και η διοίκηση περιμένει την απάντηση του παίκτη.

Από την ΠΑΕ διαρρέεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει και θα αποσύρει την προσφυγή, αλλά η πλευρά του Λεονάρντο ζητά εγγυήσεις για τον διακανονισμό που του έχει προταθεί.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Καράμπελας κατέθεσε προσφυγή για 433.000 ευρώ αφού μετά την πρωινή συνάντηση με τον Αδαμίδη δεν βρέθηκε λύση. Ο παίκτης ζήτησε την ελευθέρας με τον πρόεδρο της Ένωσης να του ζητάει προτάσεις ώστε να τον αφήσει να φύγει. Η διαφωνία είχε ως αποτέλεσμα την προσφυγή του παίκτη και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα τα... ξαναπούν στα δικαστήρια, αν δεν αλλάξει κάτι. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δώσει στον Καράμπελα την ελευθέρας του τότε ο παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ