ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Προπονητής Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα: "Έχει χαρακτήρα νικητή"

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας AP

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί μιλώντας μετά το ματς με τη Μανίσα για τον Τάσο Μπακασέτα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός της Εθνικής έχει χτίσει χαρακτήρα νικητή, αλλά ακόμα (για εκείνον) δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αποχωρήσει.

Η Τράμπζονσπορ νίκησε 3-1 τη Μανία και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Τουρκίας με τον Ταξιάρχη Φούντα να χρίζεται σκόρερ, ωστόσο Αμπντουλάχ Αβτσί, ρωτήθηκε αμέσως μετά το ματς για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και η άφιξή του υπολογίζεται μετά το ματς της ομάδας της Τραπεζούντας με τη Γαλατασαράι, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να αποχαιρετίσουν τον "Μπάκα".

Ο Τούρκος τεχνικός πάντως δεν επιβεβαίωσε την αποχώρησή του, τονίζοντας όμως ότι μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα μετά από αυτό το ματς. Δηλώσεις για τον Μπακασέτα έκανε νωρίτερα και ο πρόεδρος της ομάδας.

"Ήρθαμε στην Τράμπζονσπορ την ίδια περίοδο. Έχουμε πολύ καλές ιστορίες. Ο Μπακασέτας είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης. Είναι ένας παίκτης που κάνει την προπόνησή του με χαρακτήρα νικητή, χωρίς να δείχνει τους τραυματισμούς του και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν φήμες. Προπονήθηκε με την ομάδα χθες. Θα είναι μαζί μας αύριο. Θα μιλήσουμε για το σαββατοκύριακο.

Αλλά είναι ένας παίκτης που παίζει μέχρι να γίνει η μεταγραφή και δίνει τα πάντα μέχρι το τέλος. Αν γίνει, θα μπορώ να εκφραστώ πιο καθαρά. Έκανε πολύ σημαντικά πράγματα εδώ. Νιώσαμε πολύ καλά πράγματα εδώ. Λέγονται πράγματα, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο", δήλωσε ο Αβτσί για τον Μπακασέτα.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ