ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα: "Δεν δέχθηκε την πρότασή μας, γιατί ήθελε να αγωνίζεται σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα"

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογάν, μίλησε για την άρνηση του Τάσου Μπακασέτα στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον τουρκικό σύλλογο και τι ώθησε τον Έλληνα διεθνή να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, καθώς μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ των "πρασίνων" - με σημαντικότερη προσθήκη αυτή του Τάσου Μπακασετά, από το βράδυ της Τετάρτης (17/1) βρίσκονται και στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά τη δραματική πρόκριση επί του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 (0-0).

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από σχετική συμφωνία με την Τράμπζοσπορ, με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου, Ερτογκρούλ Ντογάν, να αναφέρεται σε μέσα της χώρας για την απώλεια του πιο κομβικού παίκτη της ομάδας του.

"Ο Μπακασέτας αμείβεται με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως", δήλωσε αρχικά ο Ντογάν, πριν επικεντρωθεί στις προσπάθειες που έκανε η Τράμπζονσπορ για να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Έλληνα διεθνή που έληγε στις 30 Ιουνίου του 2024.

"Του κάναμε μια νέα πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκε. Αυτή ήταν η δεύτερη πρόταση. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που ήταν πολύ χρήσιμος στην εποχή του", ενώ ολοκλήρωσε την αναφορά του στον 30χρονο με τους λόγους που ίσως ώθησαν τον μεσοεπιθετικό να αναζητήσει τη συνέχιση της καριέρας του μακριά από την Τουρκία.

"Θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα. Είναι κάποιος που αγαπά πολύ την Τραπεζούντα . Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, αλλά ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού με την οικογένειά του. Δεν είναι από εδώ, ίσως έχει άλλα σχέδια. Δεν τα γνωρίζουμε αυτά".

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ