ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής Γουινέας: "Προσπαθούμε οι παίκτες να γυρίσουν γρήγορα στις ομάδες τους"

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Champions League.
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ΙΝΤΙΜΕ

Ο προπονητής της εθνικής Γουινέας, Ντιντιέ Σιξ, ήταν καθησυχαστικός μιλώντας για το πραξικόπημα στη χώρα και σχολίασε πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά, θα επιστρέψουν γρήγορα στη βάση τους.

Ανησυχία εξακολουθεί να υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με το πραξικόπημα στη Γουινέα, καθώς οι Μαντί - Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ βρίσκονται στην πατρίδα τους εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα.

Οι τρεις Αφρικανοί παίκτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι, καθώς τα σύνορα έχουν κλείσει και δεν επιτρέπεται να φύγουν. Ο Ολυμπιακός μάλιστα επικοινώνησε με τον Μαντί προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Ο προπονητής της Γουινέας, Ντιντιέ Σιξ, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Τόνισε πως δεν υπάρχει πολεμική κατάσταση, οι πτήσεις επανέρχονται και έτσι οι διεθνείς που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των ερυθρόλευκων, θα γυρίσουν γρήγορα στις ομάδες τους.

"Δεν υπάρχει κάποιο αίσθημα ανασφάλειας. Δεν υπάρχει κατάσταση πολέμου. Προσπαθούμε οι παίκτες να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση. Οι ανθρωπιστικές και εμπορικές πτήσεις συνεχίζονται, άρα θα επιστρέψουν γρήγορα" ανέφερε συγκεκριμένα ο Σιξ.

Να σημειωθεί πως το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρόκο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (6/9), αναβλήθηκε εξαιτίας των εξελίξεων, όπως ανακοίνωσε η Αφρικανική αλλά και η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία,

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ